Balaceala garantata cu gama pentru baie On Line Kids

Baita de seara a copilului este un lucru necesar si in acelasi timp e o provocare! La aceasta varsta copii fie iubesc apa, fie le e frica de apa. Oricum ar fi, baia de seara este un spectacol in care parintele incearca sa isi spele copilul, dar copilul vrea sa faca altceva, sa se distreze.

On Line a inteles aceasta provocare cotidiana a parintilor si vine in intampinarea lor cu gama pentru baie On Line Kids. Aceasta este alcatuita din 4 sortimente de produse Gel de dus 2 in 1 (pot fi folosite si ca sampoane).

Balaceala garantata cu gama pentru baie On Line KidsDesignul jucaus al recipientelor colorate, precum si etichetele cu ursi, ratuste, vulpite si vacute, va atrage cu siguranta atentia copiilor, iar aromele de ciocolata, fructe exotice, cirese si lapte cu miere vor face din experienta baii de seara un moment placut si asteptat.

Gelul de dus are formula faralacrimi' si este extrem de delicat cu parul si pielea celor mici. In plus, spuma va oferi copilului suficiente resurse de joaca pentru ca acesta sa stea in cadita pana cand este spalat si ultimul degetel.

Totodata, gama ofera si doua sortimente de sapun lichid, cu aroma de zmeura si piersica, pentru a te asigura ca, dupa ce a explorat lumea, micutul tau va avea grija sa se spele pe manute.

Atat samponul si gelul de corp, cat si sapunul lichid au un pH neutru si ingrediente atent alese pentru pielea sensibila a copiilor, nu au alergeni si au fost testate dermatologic.

Pretul unui Gel de dus 2 in 1 este 7,80 lei si al unui sapun lichid este de 9,90 lei. Acestea sunt disponibile in supermarketuri si hipermarketuri pe tot cuprinsul tarii.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati