Bariera de protecție pentru pat, singurul „obstacol” pe care nu vrei ca micuțul tău să-l depășească!

Cele mai recente studii indică o creștere semnificativă a interesului față de produsele care previn accidentările casnice în rândul copiilor. Aproximativ 87% dintre părinți consideră esențială montarea unui echipament de siguranță, pentru a elimina numeroase riscuri la care sunt expuși micuții. O barieră de protecție pentru pat, de exemplu, este frecvent adăugată în coșul de cumpărături, eficiența acesteia fiind incontestabilă. 

Statisticile de piață indică faptul că 35% dintre părinți au ales să investească în articolele cu rol de protecție încă din primele luni de viață ale bebelușului. Categoria produselor rezervate amenajării unui mediu sigur în pat este cea mai solicitată, procentul vânzărilor fiind mereu în trend ascendent. În această gamă, se întâlnesc barierele, apărătorile, bumperele, rulourile, separatoarele și marginile de protecție. 

Soluția perfectă de protecție a copiilor până în 5 ani

Deși, la prima vedere, o parte din cumpărători consideră o bariera protectie pat mai restrictivă decât restul articolelor din aceeași categorie, aceasta rămâne în continuare soluția perfectă prin care pot fi protejați copiii cu vârsta până în 5 ani. Montarea unei bariere pe lateralele patului te poate scăpa de multe dintre grijile părintești. 

Cu siguranță exuberanța copilului tău te-a convins deja că trebuie să intervii cu câteva măsuri de precauție. Pentru a fi pregătit cât mai bine în fața reacțiilor și ideilor sale năstrușnice, îndreaptă-ți atenția către articolele profesionale ce asigură copiilor un mediu sigur în pat, atât în timpul somnului, cât și la joacă! 

Nu mai este un secret că spiritul de aventură și curiozitatea debordantă îi împing, deseori, pe micii ștrengari spre pericole despre care nu au încă cunoștință, chiar și atunci când sunt în pat. Căderile de la un nivel mai ridicat și loviturile din zona capului sunt cele mai de temut, iar improvizațiile așezate în jurul patului nu mai sunt deloc o soluție pentru a preveni astfel de accidentări. 

Alunecările de pe saltea, loviturile de cadrul mobilierului sau căzăturile violente pot fi împiedicate montând o barieră de protecție pentru pat. Cu ajutorul acesteia, poți asigura confortul și siguranța copilului, atât în pătuțul său, cât și în patul matrimonial. 

După cum poate ai remarcat, acesta este deosebit de încântat de suprafața generoasă a patului tău, acolo putându-și desfășura în voie scenariile „regizorale” cu supereroi și personaje din desene animate. Fii cu un pas înaintea lui și instalează rapid un obstacol eficient, peste care să nu poată trece! În acest fel, liniștea familiei va fi restabilită. 

De ce este o barieră de protecție pentru pat o alegere excelentă?

Dacă încă te mai întrebi de ce ar trebui să cumperi acest produs, află că lista avantajelor e mai lungă decât ai fi crezut! Scopul inițial pentru care au fost create este acela de a transforma orice pat într-un cuibușor sigur, în care somnul și joaca micuților să nu îți provoace griji. Sunt foarte practice, versatile și ușor de montat și manevrat. 

Dimensiunile mari permit realizarea unui țarc de joacă extrem de captivant, iar înălțimea ajustabilă poate fi modificată cu ușurință pentru a ajunge la nivelul potrivit micuțului. Fiind foarte înaltă, bariera permite copilului să stea în picioare pe saltea, fără a exista riscul de a cădea de pe ea. Plasa de protecție a acestui echipament este realizată din materiale non-toxice și, de asemenea, permite circulația aerului și oferă vizibilitate optimă spre interiorul patului.

Montează o barieră de protecție pentru pat și vei avea garanția unui echipament de calitate, destinat siguranței copiilor!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial