BAZARUL DE CRACIUN la Serendipity 10-11 Decembrie 2011

La sfarsit de saptamana Ceainaria Serendipity va invita sa intrati in atmosfera sarbatoreasca a atelierelor lui Mos Craciun!


Spiridusii nostri – artizani priceputi – vor fi gazdele voastre, tentandu-va cu daruri minunate unicat pentru cei dragi. Aici, cu mic cu mare, puteti petrece doua zile din ajunul sarbatorilor cumparand si admirand cadouri speciale, lucrate cu dichis, savurand ceai parfumat, iar copiii se pot juca la atelierele de handmade.

Sambata si Duminica, 10 si 11 Decembrie 2011, intre orele 11:00 si 17:00, in Str. Dumbrava Rosie nr.12, zona Gradina Icoanei.

Bazarul este dedicat celor care isi doresc sa puna sub brad cadouri originale, evitand aglomeratia marilor magazine si a produselor de serie. Anul acesta, la cea de-a patra editie a evenimentului, veti putea alege acele obiecte unice care sa inspire cadoul ideal: podoabe, accesorii si decoratiuni, create cu suflet si pasiune de talentatii artisti. Cei mici sunt asteptati intre orele 11:00 – 14:00 la atelierele handmade la care pot deveni chiar ei spiridusi de nadejde ai Mosului!

Cum Craciunul inseamna nu numai cadouri, ci si cele mai placute surprize, va asteptam la tombola magica, in urma careia puteti castiga mai multe daruri din tolba plina a lui Mos Craciun. Se vor face extrageri la fiecare ora.

Intrarea este 5lei si include o cana de ceai aromat si biletul de tombola.

Va asteptam cu drag!
www.serendipity-tea.ro


 

Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Stiri