Beautycycle, Amway

Noua marca Beautycycle, de la Amway, consta in produse pentru ingrijirea tenului si de machiaj, inspirate din puterea elementelor naturale ce au un raspuns pentru orice problema a tenului.

Aer – pentru reintinerire
Produsele de ingrijire a tenului din gama Aer Beautycycle readuc la viata tenul cu ajutorul probioticelor din iaurt, stimuland capacitatea naturala a acestuia de absorbtie de oxigen.

Apa – pentru hidratare
Produsele de ingrijire a tenului din gama Apa Beautycycle se adreseaza tenului normal spre uscat, oferindu-i o hidratare intensa. Extractul de panseluta salbatica sporeste nivelul de hidratare de la exterior spre interior si invers.

Pamant – pentru echilibrare
Produsele de ingrijire a tenului din gama Pamant Beautycycle refac echilibrul tenului normal spre gras. Formula non-grasa a acestor produse si magneziul, cuprul si fierul asigura un nivel optim al sebumului.

Foc – pentru energizare
Produsele de ingrijire a tenului din gama Foc Beautycycle ofera fiecarui tip de ten energia de care are nevoie pentru a trata diferite probleme. Glucozamina stimuleaza procesul de regenerare celulara la nivelul epidermei.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice