Beautycycle, Amway

Noua marca Beautycycle, de la Amway, consta in produse pentru ingrijirea tenului si de machiaj, inspirate din puterea elementelor naturale ce au un raspuns pentru orice problema a tenului.

Aer – pentru reintinerire
Produsele de ingrijire a tenului din gama Aer Beautycycle readuc la viata tenul cu ajutorul probioticelor din iaurt, stimuland capacitatea naturala a acestuia de absorbtie de oxigen.

Apa – pentru hidratare
Produsele de ingrijire a tenului din gama Apa Beautycycle se adreseaza tenului normal spre uscat, oferindu-i o hidratare intensa. Extractul de panseluta salbatica sporeste nivelul de hidratare de la exterior spre interior si invers.

Pamant – pentru echilibrare
Produsele de ingrijire a tenului din gama Pamant Beautycycle refac echilibrul tenului normal spre gras. Formula non-grasa a acestor produse si magneziul, cuprul si fierul asigura un nivel optim al sebumului.

Foc – pentru energizare
Produsele de ingrijire a tenului din gama Foc Beautycycle ofera fiecarui tip de ten energia de care are nevoie pentru a trata diferite probleme. Glucozamina stimuleaza procesul de regenerare celulara la nivelul epidermei.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice
Buton