Bebelus abandonat in spital, trantit de o asistenta in timp ce il hranea

UPDATE: Asistenta care a bruscat bebelusul a fost concediata. Bebelusul are grave probleme de sanatate

Tanara a fost concediata in urma imaginilor aparute in presa locala din Dambovita, dupa ce ar fi trantit un bebelus pe care il hranea.
Copilul are grave probleme de sanatate si s-a nascut cu paralizie, motiv pentru care a si fost abandonat in spital.

Femeia avea incheiat contract pe perioada determinata cu spitalul, in intervalul in care o alta asistenta era in concediu de crestere a copilului.

Simona Nicoleta P. este acum sub ancheta si la IPJ pentru rele tratamente aplicate minorului. Ea sustine ca ar fi avut un conflict cu femeia care a filmat-o, spunand ca aceasta i-ar fi dorit raul. Nu argumenteaza insa de ce s-a comportat agresiv cu bebelusul.


O asistenta de la Spitalul Judetean din Targoviste a fost surprinsa in imagini de o mama, in timp ce hranea un bebelus cu biberonul. Femeia bruscheaza copilul de mai multe ori, ridicandu-l de un membru si trantindu-l inapoi in pat, potrivit Gazetadambovitei.ro.

Copilul ce pare a fi maltratat de asistenta este un bebelus abandonat in spital, iar imaginile au fost filmate in timp ce era hranit.

Asistenta o considera vinovata pe cea care a filmat imaginile

Presupusa agresoare a copilului nu si-ar fi motivat gestul, insa sustine ca responsabila pentru situatia creata este cea care a surprins imaginile, o mama a doi copii revoltata de cele vazute.

In cursul zilei de azi a avut loc si o intrunire a comisiei de disciplina din cadrul spitalului, managerul spitalului, Claudiu Dumitrescu, propunand ca femeii sa ii fie desfacut contractul de munca:

„Avand in vedere imaginile si informatiile aparute in spatiul public referitoare la o asistenta medicala care trata in mod necorespunzator un bebelus, facem precizarea ca IPJ Dambovita s-a autosesizat si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de rele tratamente aplicate minorului.', a explicat purtatorul de cuvant al spitalului pentru sursa citata.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul