Un bebeluș de 6 săptămâni a decedat din cauza coronavirusului

Un bebeluș în vârstă de doar 6 săptămâni din Connecticut, Statele Unite ale Americii, a murit din cauza infecției cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de guvernatorul Ned Lamont.

Până în momentul de față, nu se știe dacă bebelușul suferea și de alte boli. Este, din câte se pare, cea mai tânără persoană din SUA care moare din cauza COVID-19.

Citește și Medici ginecologi: Femeile însărcinate sunt mai vulnerabile la coronavirus'

„Astăzi, cu tristețe sfâșietoare, putem confirma primul deces pediatric din Connecticut provocat de COVID-19. Un nou-născut în vârstă de șase săptămâni din zona Hartford a fost adus inconștient la spital, la sfârșitul săptămânii trecute. Din păcate, el nu a putut fi resuscitat. Rezultatele testelor au arătat că bebelușul era infectat cu noul coronavirus', a spus Lamont.

În Connecticut, peste 3.120 de persoane s-au infectat până în prezent cu noul coronavirus și 69 de decese. Iar la nivel național, în SUA, peste 5.100 de oameni au murit din cauza noului tip de virus. Experții spun că America este încă la câteva săptămâni distanță de vârful pandemiei și că 200.000 ar putea muri, potrivit dailymail.co.uk.

sursa foto – pixabay.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri