„Bebelușa“ Oana Ioniţă: „Fiica mea va fi o balerină mult mai talentată decât mine“

Ca orice mămică, Oana Ioniţă (31 de ani), fosta „bebeluşă de la „Cronica Cârcotaşilor, este mândră nevoie mare de fiica ei, Isabel.

De când a devenit mamă, viața Oanei s-a schimbat radical și vrea să profite la maxim de fiecare clipă petrecută alături de micuța sa. Într-un interviu pentru Digi 24, vedeta a povestit cum o crește pe fiica ei, ce o învață și ce le place să facă împreună.

Chiar dacă are doar 2 ani și 4 luni, fetița Oanei este extrem de talentată. Frumoasa blondă este hotărâtă să-şi îndrume micuţa spre o carieră în lumea dansului.

„Ea o să fie o balerină mult mai talentată decât mama ei, pentru că are o constituție, m-am uitat, e foarte bine proporționată. Nu sunt genul de părinte care să-și împingă copilul spre a face exact ce vrea el, dar o să facă și ce vreau eu, pentru că mai târziu o să-și dea seama de ce vrea. Eu am facut ATF-ul, facultatea, chiar dacă nu vroiam și am văzut că mi-a prins bine după aceea, așa că, din când în când, e bine să-i ascultăm și pe părinți”, spune Oana Ioniţă.

Citește mai multe aici


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii