Bebelusul – manual de utilizare

Autor: DR. Louis Borgenicht, si Joe Borgenicht
Colectia: Familia
Redactor de carte: Oana Cozonac

Am reusit sa gasim o serie de titluri care pot raspunde la intrebarea principala pe care o pun toti parinti: copiii astia nu se livreaza cu un manual de utilizare? Acum, da! Editura House of Guides a lansat o serie de manuale de utilizare, pe grupe de varsta.

Vei vedea cat de usor poti intelege cum functioneaza corpul uman si de ce este nevoie la fiecare moment al vietii, urmarind interesantul si distractivul mod in care autorii ofera explicatii, tratand absolut toate aspectele ca si cum ar vorbi despre aparatura electrocasnica.

Primul este Bebelusul – manual de utilizare – Un adevarat ghid pentru incepatorii in tehnologia nou-nascutilor.
Cu ajutorul unor instructiuni prezentate pas cu pas si a unor diagrame schematice de mare ajutor, Bebelusul – manual de utilizare incearca sa raspunda unui numar cat mai mare din cele mai frecvente intrebari: care e cea mai buna metoda de a infasa un bebelus?

Cum pot face, in asa fel incat bebelusul meu sa doarma in timpul noptii? Cand trebuie sa-l duc pe bebelus la furnizorul de servicii? Oricare ar fi intrebarile tale, vei gasi aici toate raspunsurile pe care le cauti, oferite de doctorul Louis Borgenicht si de catre fiul sau, Joe Borgenicht.

Impreuna, ei ofera sfaturi foarte pretioase pentru toti cei care vor sa afle lucrurile elementare ale ingrijirii copilului.

Recomandari
Redactia.ro
RTV
ziareonline.ro
Proiecte speciale
Unica.ro
Huff
Faxnews
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Lectura