Bianca Drăgușanu a născut. Prima declarație a lui Victor Slav

Update: 28 septembrie 2016

Dupa ce initial, Bianca Dragusanu si Victor Slav au anuntat ca pe fiica lor o va chema Sofia Nataly, acestia au anuntat in urma cu putin timp ca au decis sa ii schimbe numele. Astfel ca, acum pe micuta lor o cheama Sofia Natalia.

UPDATE: 27 septembrie 2016

La cateva ore dupa ce a nascut, Bianca Dragusanu a postat pe contul sau de socializare un mesaj emotionant.

„Am devenit mamă! Mulţumesc Doamne pentru minunea ce a venit în viaţa noastră! Sentimente frumoase, nemaitrăite şi imposibil de descris! Bine ai venit Minunea noastră Sofia Nataly”, a scris Bianca.

new life 🙏my angel 👼Sofy💕

A photo posted by BiancaD (@biankdragusanu) on

In urma cu cateva minute, Bianca a facut o noua postare, de aceasta data pe contul sau de instagram. Bianca a postat o imagine cu buchetul de flori primit de la Victor Slav si urmatorul mesaj: „O nouă viaţă! Îngerul meu, Sofy!”.

––––––––––––––––––––––

Bianca Drăgușanu a născut astăzi, prin cezariană, o fetiță sănătoasă. Așa cum a anunțat, micuța va purta numele de Sofia Natalia.

Alături de Bianca, în sala de nașteri, a stat tot timpul și Victor Slav.  În urmă cu puțin timp, ea a născut o fetiță perfect sănătoasă, de 3,250 kg și 50 de cm.

'Am stat în sală tot timpul. Nu pot să spun ce înseamnă să o ții în brațe. Este un sentiment minunat, este total altceva din momentul în care-ţi ţii copilul în braţe nimic nu mai contează, totul se schimbă parcă în momentul ăla şi începe altă viaţă. Am strâns-o în braţe, nu mi-e frică s-o iau în braţe, s-o întorc pe toate părţile. Sunt foarte pregătit'a declarat proaspătul tătic.

„Mama Biancăi încă este acolo. Am intrat în sală, am fost în sala de operaţii. Am alergat continuu. Sunt foarte pregătit să am grijă de cea mică, nu îmi este teamă de asta, are 3.250 kilograme fetiţa. Nu am plâns, Bianca a plâns, prima ei grijă a fost ca fetiţa să fie ok, să fie totul cum trebuie. Operaţia a durat vreo 45 de minute. La Natalya ne mai gândim un pic. Va fi Slav Sara sau Slav… mai vedem. Ne mai gândim. Două zile n-are voie fresh-uri cum îi plac ei. Am venit de la şapte dimineaţa la spital, a născut la 1:48. Sofia înseamnă înţelepciune, aşa ne dorim să fie. Avem la dispoziţie 24 de ore ca să declarăm numele la Primărie, ne mai gândim până atunci. Va fi externată peste patru-cinci zile, dacă totul merge ok”, a mai declarat Victo Slav pentru cancan.ro.

Bianca Drăgușanu a născut la o clinică privată din București și a ales servicii de cinci stele pentru acest important din viața ei, plătind pentru asta în jur de 20.000 de lei.

Bianca și Victor Slav nu au făcut niciodată un secret din faptul că își doresc o fetiță și au declarat acest lucru cu fiecare ocazie care s-a ivit.

'Victor a zis ca vrea o fetiță, vulpiță, cu ochi albaștri pe care s-o cheme Sofia și, pentru că nu mi-a dat de ales, eu am mai vrut un nume, sa-mi pun și eu amprenta cumva, Și am tot căutat și întrebat și am ajuns la Amely Sophie sau Natalia Sofia și toți au votat a doua variantă. Victor nu a vrut ca fetița noastră să aibă două nume, eu da!', spunea Bianca.

În ciuda faptului că fanii ei de pe rețelele de socializare au încercat să insinueze că ar fi periculos să păstreze cățelul în momentul în care va avea în casă un bebeluș, Bianca a declarat că își iubește patrupedul foarte mult, pentru a fost și el până acum precum un copilaș.

 

bianca-dragusanu-1

'Nu e o problemă să stau cu cățelul meu, e vaccinat. Mi-am întrebat medicul inainte. Bella are 2 kg și nu mai pot să o car dupa mine acum. Acum nu e geloasa, dar sigur o sa aibă o reacție. Medicul mi-a spus că fetița mea o să fie mai înaltă decât alți copii pentru că are părinți înalți. A mea o să aibă deja 56 de cm', declara Bianca.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din _headline