Bilețelul de adio al unui copil de șase ani pentru părinții devastați de moartea lui

Amber și Tim, părinții unui băiețel de șase ani, au trecut printr-o tragedie cum nu este una mai mare pe lumea asta.

Copilul lor a murit din cauza unei infecții cu amoebă, un parazit extrem de periculos, care se hrănește pur și simplu din creierul uman și pe care se pare că îl luase din noroiul cu care îi plăcea să se joace.

Părinții micuțului Leland au fost devastați. După ce au stat cu el mai bine de o lună de zile în spital, au fost puși în fața celei mai crunte vești. Copilul pierduse lupta cu boala.

Când au mers acasă pentru a lua haine și alte lucruri necesare, au încremenit. Micuțul le lăsase un bilet pe masa din living: 'Sunt alături de voi. Vă mulțumesc, mami și tati. Cu dragoste, rămas bun'.

'Când am ajuns acasă pentru a-i lua hainele cu care să-l înmormântăm. Am găsit acest bilețel pe masa din living. Nu am știut că a scris acest bilet, dar era cu siguranță un copil deosebit', a scris mama lui Leland pe pagina ei de Facebook unde le-a arătat tuturor prietenilor bilețelul de la fiul ei mult iubit.

Leland pierduse lupta cu boala după mai bine de o lună în care fusese internat în spital și s-a stins din viață pe 25 septembrie. Părinții lui au povestit că starea lui se înrăutățise în ultima perioadă vizibil.

'Era tot timpul sedat. I-au făcut un CT (computer tomograf n.r.) și era evident cum i se degradase creierul. Și se vedea clar că infecția se agravase. Sunt devastată', a mai spus mama.

This is Amber. This will be my only post on here for awhile. I was over protective of Leland and tried my best to keep…

Posted by Prayers for Leland on Monday, September 28, 2015

'Am fost mereu foarte protectoare cu el și am făcut tot ce am crezut că este mai bine pentru el. Cea mai mare bucurie a lui Leland era să se joace în noroi. Nu mi-am imaginat nicio clipă că acesta va fi lucrul care mi-l va lua de lângă mine. El era lumea mea. El mă făcuse mamă după ce mă chinuisem atât de mult să am un copil.

A fost un copil inteligent din prima zi. Îi plăcea școala și îi plăcea să învețe. Era neastâmpărat, dar noi îl iubeam pentru asta. Își iubea fratele și pe noi. Era perfect. Zâmbetul lui putea lumina un oraș întreg. Ne-a fost luat mult prea devreme. Putea face lucruri mărețe în această lume. Teama mea cea mai mare a fost întotdeauna legată de viața copilului meu și se pare că asta s-a și întâmplat. Nimeni nu ar trebui vreodată să fie nevoit să-și îngroape copilul. Mereu m-am gândit că eu voi fi prima care va trece dincolo, nu cred că am tăria să trec prin așa ceva. Pentru mine copilul meu este încă în viață. Este lumina vieții noastre și a familiei noastre. Număr zilele până când îi voi vedea din nou fața dulce și îi voi putea auzi vocea minunată', a scris mama în dreptul imaginii postate pe Facebook.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri