BioGreens: un super-aliment, din ingrediente 100% naturale

Compania Zenyth Pharmaceuticals a lansat BioGreens, un super-aliment vegan, bazat doar pe ingrediente organice, 100% naturale, recomandat de Andreea Marin.

BioGreens este un produs inovator, cu o formulă complexă – primul „green de pe piaţa românească în care sunt puşi la un loc germenii şi lăstarii cu algele, spirulina şi Chlorella. Produsul constituie o sursă excelentă de vitamine, minerale, fibre şi enzime. Compus din ingrediente 100% naturale, provenite din culturi certificate ecologic, BioGreens este recunoscut pentru super-alimentele din compoziţia sa, precum: iarba de grâu, iarba de orz, chlorella, spirulina, germenii de grâu, de broccoli şi orz, acerola.

Produsul este disponibil sub formă de  capsule sau pudră, fiind recomandat celor care îşi doresc un plus de energie, protecţie antioxidantă şi imunitate mai puternică, BioGreens promite o  detoxifiere naturală, ajută la prevenirea îmbătrânirii şi a efectelor nocive ale stresului, precum și la restabilirea balanței nutriționale pentru vegetarienii şi veganii care se pot confrunta cu diverse carențe nutritive.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri