Bionect Silverspray

Combinatie unica de acid hialuronic si argint coloidal, special conceputa pentru a accelera vindecarea si regenerarea pielii, Bionect Silverspray este un produs dedicat intregii familii.

Un adevarat scut antimicrobian, noul produs actioneaza ca o bariera impotriva penetrarii microorganismelor, pastrand un mediu hidratat in jurul ranilor, favorizand vindecarea si regenerarea pielii.

In perioada 18 septembrie – 10 octombrie, mascota Scuti va putea fi vazut in fiecare weekend, in cele mai mari parcuri din Bucuresti.

Ambasadorul prietenos al Bionect Silverspray va promova un mod de joaca distractiv si echilibrat, care ii va mentine pe copii in forma, dar, in acelasi timp, departe de complicatiile care pot aparea odata cu micile rani accidentale.

Iata in premiera, traseul lui Scuti:

  • pe 18 septembrie, Scuti va fi prezent alaturi de cei mici in parcul Cismigiu;
  • pe 19 septembrie va merge in parcul Libertatii;
  • pe 25 – 26 septembrie va iesi la joaca alaturi de cei mici in parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR);
  • pe 2 – 3 octombrie va fi in parcul Herastrau,
  • pe 9- 10 octombrie in parcul Tineretului

De asemenea, viteazul Scuti va asteapta si in farmacii, de unde puteti cumpara Bionect Silverspray, impreuna cu forma Scuti si brosura evantai.

Pe toata durata campaniei vi se pregatesc surprize deosebit de placute si pe website-ul Bionect – www.bionect.ro, unde mamicile pot raspunde la intrebarea Tu cum iti protejezi copilul?', iar in masura in care raspunsurile lor sunt apreciate de catre vizitatorii websiteului ca fiind utile, ele pot castiga premii atractive.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati