Biroul directorial: 7 idei de amenajare pentru un aspect elegant

Birourile directoriale sunt create din materiale rezistente și sustenabile în timp, oferind un aspect aparte și impunător. Acestea sunt spațioase, iar unele dintre ele dispun de numeroase compartimente de depozitare, fiind practice pentru activitățile de zi cu zi. Indiferent dacă dorești să investești într-un birou pentru compania ta sau pentru acasă, este important ca acesta să fie organizat și amenajat după bunul plac.

Dacă vrei să te bucuri de un birou directorial de invidiat, atunci iată care sunt cele 7 idei trendy de amenajare pentru un aspect elegant și util deopotrivă!

Scaunul pentru biroul directorial

Printre cele mai importante elemente ale unui birou directorial este scaunul. Acesta oferă confortul necesar pentru a putea realiza toate sarcinile de la locul de muncă facil și cu energie. Pe scauneonline.ro poți găsi o varietate de scaune directoriale ideale pentru stilul de amenajare interior al sediului de la locul de muncă sau pentru acasă. 

Vei descoperi o plajă extinsă de culori și nuanțe pentru scaune, materiale variate: catifea, mesh, piele ecologică, funcții diverse și mărimi reglabile pentru bază, cadru și mânere, dar și accesorii pentru spate și gât.

Poziționarea biroului

Fie că urmează să amplasezi biroul într-o încăpere a companiei sau la tine acasă, încearcă pe cât posibil ca acesta să fie poziționat în apropierea unei surse naturale de lumină, lângă geamuri. Lumina zilei crește productivitatea și, spre deosebire de lumina artificială, îți va oferi un sentiment energizant pe toată perioada programului de muncă.

Folosește organizatoare pentru hârtii și documente

Dacă vei lucra într-un spațiu dezorganizat, activitatea de la locul de muncă va scădea considerabil, iar tu nu te vei putea concentra la fel de bine. Amenajează-ți biroul astfel încât să poți găsi întotdeauna documentele și celelalte obiecte necesare. De exemplu, creează categorii pentru acte și notițe și pune-le în sertarele și compartimentele biroului, lăsând la vedere doar foile pe care le folosești zilnic. 

În cazul în care biroul tău nu beneficiază de compartimente de depozitare, poți apela la organizatoare de fișiere și dosare, cutii sau tăvițe suprapuse. Totodată, aranjează-ți restul accesoriilor și instrumentelor de scris cu ajutorul unui suport cu numeroase despărțitoare.

Plante verzi și rame cu fotografii

Decorarea biroului directorial cu plante verzi, precum cele suculente, sau cu elemente decorative va crea un spațiu de lucru personalizat în care te vei regăsi cu ușurință. Creează un panou metalic și prinde câteva fotografii cu tine, cu prietenii, familia sau chiar cu animalul de companie, sau decorează biroul cu amintiri din excursiile tale. 

Alege covorul potrivit

Chiar dacă biroul directorial se află la sediu sau la tine acasă, un covor va oferi un plus de confort pentru programul de muncă. Alege un covor care să se asorteze atât cu amenajarea și cu tonurile de culoare ale încăperii, dar și cu personalitatea ta!

Ceasul pentru birou

La locul de muncă este necesar să fii întotdeauna în legătură cu timpul, în special dacă ai activități ce necesită un anumit deadline în fiecare zi. Ca să îți fie ușor să te organizezi este recomandat să ai un ceas de birou, mai ales dacă nu folosești zilnic laptopul sau calculatorul.

Design-ul biroului

Biroul directorial poate fi amenajat în numeroase stiluri, de la clasic la modern, însă este important să respecți anumite elemente pentru a te încadra în stilul respectiv. Pentru design-ul minimalist este indicat să pui accent pe simplitate și pe eleganță, iar dacă îți dorești un mediu de lucru în stil Feng-Shui, atunci este important să ai în vedere poziționarea biroului, elementele decorative ce atrag succesul, plantele, lumina etc.

Birourile directoriale cresc eficiența și productivitatea la locul de muncă deoarece oferă o stare de bine, dar și un spațiu organizat corespunzător. Alege tipul ideal de amenajare pentru tine, fie aceasta office, cu plante verzi sau cu poze cu prietenii și familie și începe fiecare zi cu energie!

Sursa foto: unsplash.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse