Blu Party te invită la Atelierul Fistichiu

BluParty sărbătoreşte Dragobetele organizând un atelier de creaţie pentru copii – Atelierul Fistichiu.  Evenimentul va avea loc duminică, 23 februarie, la Librăria Bastilia din Piaţa Romană, începând cu ora 12.30 şi este recomandat copiilor cu vârste între 4 şi 8 ani. Intrarea este liberă şi se face pe baza unei înscrieri, în limita celor 20 de locuri disponibile.

Pe durata Atelierului, copiii vor învăţa să realizeze accesorii drăgălaşe în tema Dragobetelui, îndrumaţi de un coordonator. Cei mici se vor distra decupând în fetru diferite forme, pe care le vor decora cu multă imaginaţie şi creativitate. Ei vor fi mândri apoi să ofere lucruşoarele realizate cu mânuţele lor celor dragi, în dar de Dragobete.

Părinţii pot urmări îndeaproape copiii ce meşteresc cu dibăcie accesoriile, în timp ce savurează o băutură la ceainăria librăriei sau caută o carte printre rafturile pline.

Înscrierea la Atelierul Fistichiu se face sunând la 021.252.2003 sau trimiţând un email la adresa [email protected] cu subiectul ‘Atelier de Dragobete’. Părinţii sunt rugaţi să menţioneze în email numele şi data naşterii copilului.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri