Ce modele de brăţări se potrivesc unui copil în primii 10 ani de viaţă

În materie de cadouri pentru orice vârstă, braţările par a fi bijuteriile cel mai des oferite, lucru explicabil prin varietatea de opţiuni, prin uşurinţa purtării unui astfel de accesoriu şi prin semnificaţiile sentimentale pe care le au.

Simbol al dragostei, al legăturii afective dintre persoana care le dăruieşte şi cea care le poartă, braţările sunt bijuterii folosite de la cele mai fragede vârste. Atunci când cineva alege să dăruiască o brăţară unui copil, criteriile confortului şi siguranţei vor fi la fel de importante precum modelul ales şi simbolistica acestuia.

Cum trebuie să fie o brăţară pentru un copil de până la 10 ani

Atunci când o persoană doreşte să ofere un cadou memorabil unui copil, se afla în faţa a nenumărate opţiuni de pe piaţa bijuteriilor. Totuşi, nu toate sunt potrivite din punct de vedere stilistic şi funcţional unui copil.

Consilierii în modă şi accesorii de la Rubinul recomandă ca alegerea bijuteriilor pentru cei mici să fie făcută după criteriile siguranţei şi confortului pentru copil. În acest sens, se va opta pentru modele din aur şi argint, materiale prietenoase cu pielea sensibilă a celor mici, care nu provoacă alergii şi disconfort. Din fericire, imaginaţia bijutierilor a făcut ca gama de modele din aceste metale preţioase să fie foarte largă.

Un alt criteriu care trebuie urmărit în alegerea unei brăţări pentru un copil este legat de sistemul de prindere. Acesta trebuie să permită reglarea circumferinţei, să nu se desprindă uşor, să nu se piardă şi să nu fie simţit de cel mic. În acest sens, potrivite şi pentru bebeluşi, chiar de la naştere sunt modele cu şnur reglabil. Acestea sunt de regulă lucrate din material textil, un şnur rezistent la purtare, care se reglează uşor, este moale şi fin şi asigură o prindere temeinică şi delicată în același timp, care nu îl incomodează pe copil în mișcări şi pune în evidenţă partea de metal preţios a brăţării.

Braţările personalizate pentru copii, un dar memorabil

În privinţa modelului, persoana care dăruieşte bijuteria va dori ca aceasta să reprezinte un cadou memorabil, un gest al dragostei care să amintească de un moment special, de grijă şi tandreţea părinţilor, fraţilor mai mari, bunicilor sau naşilor.

Modelele de brăţări personalizate sunt făcute special pentru copilul care le va purta şi conţin un mesaj special pentru acesta, fie un cuvânt cu semnificaţie, fie numele copilului, fie o dată din calendar, un simbol zodiacal sau orice altă imagine sau semn care este legat de persoana purtătorului sau de legătură acestuia cu cel/cea care dăruieşte bijuteria.

Între acestea, sunt deosebit de apreciate braţările cu gravură foto. Ca orice articol personalizat, acestea trebuie comandate cu ceva timp înainte pentru a putea fi realizată gravura. Persoana va merge la bijutier cu fotografia pe care doreşte să o imprime pe bănuţul de aur sau argint şi va rezulta o brăţară unică, special concepută pentru un copil iubit.

Un cadou pentru cei mici se pregăteşte cu grijă deosebită pentru siguranţă şi confortul lor, iar când este vorba despre o brăţară, un model personalizat din aur sau argint, cu şnur textil reglabil poate fi cea mai inspirată opţiune pentru un dar memorabil.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial