British School of Bucharest – Talente pe scena de vara

BSB's got talent

Cine nu a auzit de Romanii au talent? Varianta romaneasca a celebrului show Britain’s Got Talent a castigat deja multi fani in Romania.

Putini stiu insa ca mai exista inca o varianta, extrem de populara, a cunoscutului format de televiziune.

Zilele acestea, cunoscatorii au avut parte de un spectacol inedit la Summer Fest, organizat de British School of Bucharest. Elevii scolii au dovedit publicului format din familii si prieteni ca… BSB’s got talent!

Finala i-a adus pe scena pe cei mai talentati elevi ai scolii care s-au intrecut in reprezentatii artistice de mare rafinament. Au cantat, au dansat, au interpretat cu virtuozitate bucati complexe pentru pian sau au incantat audienta cu numere de balet de o eleganta desavarsita.

Castigatorul, Finlay Armstrong, a cucerit publicul cu un spectaculos numar de dans si a primit felicitari de la unul dintre juratii unuia dintre cele mai apreciate concursuri de talente din Romania.

In pauza de la Vocea Romaniei, Loredana a contribuit in stil propriu la succesul Summer Fest. Concertul oferit de artista care tocmai a implinit 42 de ani a dat tonul distractiei si i-a cucerit pe toti cei prezenti.

Loredana, BSB's got talent


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri