Bubite rosii de transpiratie

Baietelul meu de 1 an a facut mai multe bubite rosii (de diferite dimensiuni) in jurul incheieturilor la maini. Cand i-am facut vaccinul de 1 an si 2 saptamani, pediatra mi-a spus ca aceste bubite au aparut de la transpiratie, sa-i dau cu unguent Triderm si ii va trece (la acel moment bubitele tocmai ii aparusera de vreo 2 zile).

Este adevarat ca el transpira uneori foarte des, desi nu este gros imbracat si nici in casa nu este cald, dar se si agita foarte mult – ar alerga non-stop daca ar putea. Intre timp, desi il schimb destul de des, l-am dat si cu Triderm, bubitele nu au disparut si nici nu au dat vreun semn in sensul asta 🙂

Din punct de vedere al alimentatie nici n-am introdus ceva nou, nici n-am schimbat ceva in acest interval de timp, iar mancarea este proaspata mereu. Ce pot sa mai fac impotriva acestor bubite de transpiratie?

Intrebare pusa de: Arsene( 38 ani), , Bucuresti

Expertul nostru va raspunde:

Elementele eruptive aparute din cauza caldurii nu trebuiesc tratate nici intr-un caz cu Triderm. Aceste bubite cum le denumiti dvs pot fi si din cauza alergica sau parazitara. va recomand un consult la un dermatolog pentru copii sau la noi in clinica de pediatrie.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul expertului