Bucatareala in familie cu Irinuca, la BABY EXPO

Asociatia EMOVERE, BABY EXPO10 – 13 martie 2011, Bucuresti: La BABY EXPO, editia de primavara de la Sala Polivalenta Bucuresti, Asociatia EMOVERE si Irinuca ii asteapta pe parinti si copii de orice varsta la „Bucatareala in familie', la sala G.

De joi pana duminica, in jurul pranzului, intre orele 11:00 – 14:00 invitatii Irinucai de orice varsta pot sa afle informatii utile despre alimentatia sanatoasa, dar si gustoasa la diverse varste, despre mecanismele psihologice de schimbare a obiceiurilor alimentare, despre implicatiile unui mod de viata sanatos in dezvoltarea armonioasa si pot sa experimenteze distractia in familie, gatind retete simple, gustoase si sanatoase.

Zilnic intre 12:30 si 14:00 participa la concursul de „Bucatareala in familie cu Irinuca' si la demonstratiile de gatit sanatos:
Irinuca si invitatata sa, Mami Bucatar, vor arata cum se poate gati usor o reteta gustoasa si sanatoasa, care sa raspunda nevoilor nutritive specifice perioadei de sarcina sau diverselor etape de dezvoltare ale copilului.

-Cuplurile parinte copil sau mamici insarcinate singure, care s-au inscris on-line la adresa [email protected] sau care au completat talonul de participare oferit de Irinuca in orele premergatoare actiunii, vor pregati impreuna o reteta dintre cele zece propuse de organizatori si vor putea castiga unul dintre premiile sanatoase oferite de Irinuca.

JOI – 10 martie – ora 11:00
Este o zi „Bucatareala in familie cu Irinuca' dedicata viitoarelor mamici, la care este invitata speciala Florentina Opris, alaturi de psihologi EMOVERE.

Cum poti pastra sportul in viata de mamica si efectul direct asupra starii tale de bine – Workshop pentru viitoare mamici

Invitata speciala a Irinucai:
Florentina Opris, realizatoarea emisiunii „Sport, dieta si o vedeta' Prima TV, promotoare activa a principiilor de viata sanatoasa la orice varsta.

Se vor oferi informatii despre schimbarile fiziologice normale din corpul unei femei insarcinate si posibilitatile de pastrare a starii de bine pe toata durata sarcinii, prin practicarea exercitiilor fizice specifice, adaptate personalitatii fiecarei femei in parte.

Cum selectezi sursele de informatie in perioada sarcinii – Workshop pentru viitoare mamici in care se discuta despre ceea ce se afla in spatele impulsului exagerat de a cauta informatii in aceasta perioada, strategii de selectie a surselor si modalitati prin care sa pui limite intre tine si „mamele cu vechime”, care te „bombardeaza' cu sfaturi.

Inviatata speciala:
Oana Mihalcea
, Psiholog licentiat al Universitatii Bucuresti, Consilier psihologic cu formare in psihoterapia experientiala a unificarii, centrata pe adult – copil – cuplu – familie, MD in Psihodiagnoza clinica si consiliere psihologica si psihologi EMOVERE.

Vineri – 11 martie 2011, ora 11:00
Irinuca si Marius Tudosiei te invata sa gatesti sanatos' – demonstratie de gatit simplu, sanatos si gustos pentru intreaga familie

Marius Tudosiei (Bacania Veche) care crede cu convingere ca mancatul sanatos nu e un moft, ci o necesitate' va demonstra prin reteta propusa Irinucai si publicului prezent ca este simplu si mai placut sa gatesti sanatos, folosind ingrediente fara conservanti si alte chimicale.
Degustare produse Bacania Veche – toti cei prezenti vor fi invitati sa savureze alimente naturale, vor primi informatii despre ingredientele diverselor produse si solutii pentru alegerea BIO in alimentatia de zi cu zi.

Sambata – 12 martie 2011, ora 11:00
„Hrana' sanatoasa – nevoile reale ale copilului – workshop pentru parinti si copii cu Dr. Serban Damian si Psihoterapeutul Seramis Sas.

Se va discuta despre tipurile de alimente si „hrana afectiva' potrivite nevoilor unui copil, pentru ca suntem ceea ce metabolizam psihologic si biologic. Se va interactiona cu publicul prezent si se vor da raspunsuri utile la toate intrebarile parintilor invitati.

Invitati speciali ai Irinucai:
Dr. Serban Damian, nutritionist sportiv specializat la CIO, promotor al sportului si alimentatiei sanatoase ca solutii de viata echilibrata;
Psihoterapeut Seramis Sas, Lector la Facultatea de Psihologie, Universitatea Hyperion, MD psihodiagnostic si psihoterapie, doctorand in psihologie, Universitatea Bucuresti

Duminica – 13 martie, ora 11:00
„Familia si educatia sanatoasa a copilului” – workshop pentru parinti in care se va vorbi despre rolul modelelor exterioare in formarea obiceiurilor sanatoase ale copiiIor si strategii de a transmite principii de viata sanatoasa in functie de etapele de dezvoltare. Se vor da raspunsuri concrete la probleme reale din viata de zi cu zi a familiei.

Inviatati speciali ai Irinucai:
Psiholog Oana Mihalcea, licentiat al Universitatii Bucuresti, consilier psihologic cu formare in psihoterapia experientiala a unificarii, centrata pe adult – copil – cuplu – familie, MD in Psihodiagnoza clinica; si consiliere psihologica;
Psiholog Anca Raducan, licentiat al Universitatii Titu Maiorescu, Curs formativ postuniversitar in Consilierea si Psihoterapia Experientiala a Unificarii centrata pe adult, copil, cuplu si familie si in Terapie Sistemica centrata pe cuplu, copil si familie.

EMOVERE – Asociatie de consiliere, educatie si suport emotional este o organizatie neguvernamentala, un grup de oameni care au ales sa se implice, sa caute raspunsuri la intrebarile din viata de zi cu zi pentru a trai mai sanatos, mai armonios, mai multumiti. Membrii EMOVERE se implica activ in actiuni care promoveaza echilibrul intre alimentatia sanatoasa, miscarea adaptata personalitatii fiecaruia si un psihic armonios pentru o viata sanatoasa la orice varsta.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri