Bucle Aurii și cei trei ursuleți – Noul număr din colecția Primele mele povești

Cumpără acum noul număr – Bucle Aurii și cei trei ursuleți' – doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei! Așa te vei putea bucura de aventurile personajelor preferate, într-o super prezentare. Aceste cărți pot fi citite oricând atât de către cei mici, cât și de către cei mari.

A fost odată ca niciodată…' – așa încep cele mai frumoase momente petrecute alături de copiii fascinați de lumea poveștilor. Tocmai de aceea, Libertatea îți aduce acum o superbă colecție care include 40 povești clasice, minunat ilustrate.

Coperta volumului Bucle Aurii și cei trei ursuleți' este una dură și rezistentă, putând fi răsfoită fără probleme și peste mulți ani. Poveștile și fabulele nemuritoare sunt însoțite de niște ilustrații minunate, așa că cele 32 de pagini vor zbura fără să îți dai măcar seama când a trecut timpul!  

Primele mele povești: Bucle Aurii și cei trei ursuleți

În vreme ce o pașnică familie de urși se află la plimbare prin pădure, o fetiță năstrușnică le intră în casă. Micuța se face comodă, le mănâncă din supă, și apoi… Așa începe aventura! Noi povețe minunate pentru copiii de toate vârstele, îmbrăcate în rânduri meșteșugite.

Acest basm britanic este unul publicat pentru prima dată în 1837, apoi s-a împărțit în mai multe variante. Însă, cea mai cunoscută rămâne aceasta. Ce lecții pot învăța cei mici din poveste? Dacă ești curios, cumpără chiar acum cartea doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei!

Poveștile copilăriei se reunesc în colecția Primele mele povești' pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

Trăiește, alături de copilul tău, magia colecției Primele mele povesti! O colecție care deschide inimi și minți. Intra in lumea poveștilor fascinant ilustrate, unde gazde îți vor fi printese fermecătoare și printi curajoși! Colecția va cuprinde 40 de ediții, care apar odată la câte două săptămâni.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse