Bun venit pe lume!

OrganizaÅ£ia SalvaÅ£i Copiii a lansat sâmbătă, 6 octombrie, campania „Bun venit pe lume!' prin care îÅŸi propune strângerea de fonduri pentru dotarea cu incubatoare a maternităÅ£ilor din 15 oraÅŸe, dar ÅŸi informarea publicului asupra nevoii de implicare în reducerea mortalităÅ£ii infantile la noi în Å£ară.

Conceptul creativ al campaniei are ca simbol un body de nou-născut. Astfel, 1900 de body-uri, reprezentând o medie a deceselor anuale înregistrate în rândul bebeluÅŸilor, au fost amplasate în trei locaÅ£ii din BucureÅŸti: BucureÅŸti Mall, Plaza România ÅŸi parcul Herăstrău.

Timp de două zile, pe 6 ÅŸi 7 octombrie, 635 de body-uri au fost donate: 292 în BucureÅŸti Mall, 250 în parcul Herăstrau ÅŸi 93 în Plaza România. Totalul banilor strânÅŸi din donaÅ£ii este de 31.750 lei.
Până în acest moment, prin programul „Fiecare Copil Contează', OrganizaÅ£ia SalvaÅ£i Copiii a donat echipamente medicale maternităÅ£ii Cantacuzino din BucureÅŸti ÅŸi maternitaÅ£ii din Adjud (judeÅ£ul Vrancea) în valoare de 172.500 de lei, iar în comunităÅ£ile în care s-a desfăÅŸurat programul în 2011 nu s-au mai înregistrat decese în rândul copiilor cu vârsta mai mică de un an.

Campania „Bun venit pe lume' continuă cu strângerea de fonduri prin evenimente organizate în mai multe localităÅ£i din Å£ară, dar ÅŸi prin comunicarea numărului de sms la care se pot face donaÅ£ii ( 8864), prin spot TV, radio ÅŸi online, pana la incheierea campaniei, in 31 decembrie.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri