Burtica lui Kate Middleton este prea mică la 6 luni? Iată ce spun medicii!

Kate Middleton a făcut senzație la evenimentul 'Ziua cercetașilor', care s-a desfășurat recent în Marea Britanie. Ducesa de Cambridge a apărut cu o burtică de gravidă mai vizibilă, față de acum două luni, când sarcina, deși era în patru luni, abia i se cunoștea.

Totuși, presa din Marea Britanie a făcut o comparație cu modul în care arătau alte vedete din Albion, inclusiv răposata ei soacră, în luna a șasea de sarcină. Concluzia britanicilor a fost aceea că, pe lângă Victoria Beckham, Kate Hudson sau Heidi Klum, mărimea burții ducesei de Cambridge este îngrijorător de mică.

Nici un motiv de panică, îi liniștesc însă medicii pe jurnaliști. Specialiștii susțin că atunci când mămica este gravidă pentru prima dată, pântecul ei nu atinge neapărat dimensiuni impresionante.

„Este primul copil al lui Kate, așa că încă are mușchi abdominali buni, care țin totul strâns și la locul lui. Nu este neobișnuit pentru o femeie să aibă o burtă mai mică în cazul primei sarcini. Va fi însă cu totul altă poveste în cazul celui de-al doilea sau al treilea copil”, a declarat Simon Mehigan, asistent specialist în nașteri.

 

Citește mai multe aici

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii