Câştigă unul din cele cinci seturi Elancyl Maternite!

Trimite-ne un e-mail pe adresa [email protected] ÅŸi povesteÅŸte-ne despre ritualul tău de îngrijire în perioada sarcinii.

PoÅ£i câştiga unul din cele 5 seturi Elancyl Maternite (ceas verde + cremă Elancyl Maternite împotriva vergeturilor 200ml + gel de duÅŸ cu iederă pentru tonifierea corpului 200ml). Nu uita să specifici datele tale complete (nume, prenume, adresă ÅŸi număr de telefon). Concursul se desfăÅŸoară în perioada 10-20 octombrie 2012.

Elancyl, expert în îngrijirea corpului, a dezvoltat produse bazate pe ingrediente active naturale care combină eficacitatea cu plăcerea senzorială, pentru un corp frumos.

Cu toată bucuria aÅŸteptării unui copil, nu uita să ai grijă ÅŸi de tine! |nainte de sosirea bebeluÅŸului, Elancyl te ghidează cu blândeÅ£e pentru a-Å£i pregăti corpul, menÅ£inându-l frumos. După sosirea bebeluÅŸului, Elancyl se îngrijeÅŸte de corpul tău în cele mai mici detalii pentru a te ajuta să regăseÅŸti, încet dar sigur, corpul dinainte de naÅŸtere.

Specific Vergeturi Maternite – previne apariÅ£ia vergeturilor în timpul sarcinii; se utilizează de 1-2 ori/ zi, începând cu luna a 3-a de sarcină ÅŸi până în a 3-a lună după naÅŸtere; se aplică pe abdomen, coapse, ÅŸolduri ÅŸi sâni.

IngredienÅ£i activi: extracte tisulare de origine marină (1%) – reînnoire celulară; vitamina E – îmbunătăÅ£eÅŸte calitatea pielii.

ELANCYL. FRUMUSEŢEA CORPULUI ESTE O ŞTIINŢĂ.

Regulamentul concursului

Concursul este valabil în perioada  10 Octombrie – 20 Octombrie 2012.

La concurs se poate participa o singura data, cu o singura adresa de mail si se castiga un singur premiu. Participantilor li se cere sa raspunda la intrebarea Care este ritualul tau de ingrijire in perioada sarcinii?'

Orice tentativă de fraudare (incluzând, dar nelimitându-se la spam, phishing, utilizarea unor extensii de browser, utilizarea unor programe care au acelaÅŸi rol, creearea de conturi multiple etc.) atrage dupa sine eliminarea din concurs a concurentului. Acesta acceptă prin prezentul Regulament Oficial faptul că nu are dreptul la niciun fel de explicaÅ£ie din partea organizatorului în momentul în care acesta consideră că inscrierea are ca scop fraudarea concursului.
Organizatorul nu îÅŸi asumă răspunderea pentru problemele legate de conexiunea la internet a participanÅ£ilor, precum ÅŸi pentru problemele cauzate de ISP-ul (Internet Service Provider) folosit de Organizator.

Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor.

Câstigatorii vor fi afisati pe site-ul baby.unica.ro si pe pagina Facebook Baby în data de octombrie 2012.

Cel mai interesant si mai original raspuns va fi premiat. Ringier Romania este cel care va decide ce raspuns va fi premiat.

Premiile constau in 3 seturi Elancyl Maternite ce contin fiecare trei produse: Elancyl Maternite 200ML, ceas verde, Gel Dus Iedera 200ML.

Câstigatorii pot intra în posesia premiului dupa cum urmeaza:

     a. Toti câstigatorii sunt  obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa [email protected],  pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul, în cazul câstigatorilor din provincie. Numele si prenumele trebuie sa coincida cu cele completate pe site, în momentul postarii raspunsului.

     b. Câstigatorii din Bucuresti îsi pot ridica premiul, în termen de maxim 7 de zile de la afisarea câstigatorilor, de luni pâna vineri între orele 10:00-18:00 de la sediul Ringier din Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 6, sector 2, Bucuresti. Premiul va fi înmânat numai în baza buletinului de identitate/cardului de identitate.

Dispozitii generale 

S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L. prelucreaza date personale în conformitate cu Legea 677/2001, în calitate de operator date personale, sub notificarea cu numarul 10657/2009 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Toate datele personale ale Participantilor, furnizate de catre acestia devin proprietatea Organizatorului. Datele personale colectate de Organizator vor fi folosite pentru campanii viitoare de marketing direct doar daca persoanele vizate si-au dat acordul expres si neechivoc in acest sens. Datele personale colectate in cadrul acestei campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor in care operatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare. Numele si prenumele câstigatorului precum si premiile câstigate in cadrul campaniei vor fi publicate pe portalul www.unica.ro. Persoanele fizice participante la campanie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15). In vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. RINGIER ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sector 2, BucureÅŸti

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri