Cabinet medical: „Incepand cu 1 ianuarie 2019, nu vom mai consulta pacienti nevaccinati”

Asa suna inceputul unui afis lipit pe usa unui cabinet medical, pe care un utilizator Reddit l-a pozat si apoi l-a postat.

Pe fondul unui refuz tot mai frecvent al parintilor de a-si vaccina copiii, unii medici recurg si ei la randul lor la masuri extreme, menite sa le protejeze pacientii si sa constranga parintii sa isi vaccineze copiii. Tot mai multi medici recurg la implementarea acestei reguli cu precadere in tarile din Vest, inclusiv SUA, unde curentul anti-vaccinare a luat proportii uriase.

„Incepand cu 1 ianuarie 2019, nu vom mai consulta pacienti nevaccinati”

„Regula noua
Incepand cu 1 ianuarie, 2019

Cabinetul nostru nu va mai consulta pacienti care nu isi vaccineaza copiii. Ii vom vaccina pe aceia care doresc sa inceapa procesul, insa nesupunerea la aceasta regula va atrage eliminarea incepand cu 1 ianuarie 2019.

Putem elibera fisa medicala atunci cand un nou medic este gasit.
Datorita descoperirilor medicale stiintifice fara echivoc, exista nenumarate dovezi care atesta impactul pozitiv pe care vaccinarea o are asupra copiilor.
Cat priveste sfatul medical, impreuna cu OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) si Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor, descurajam ferm parintii sa refuze vaccinarea copiilor lor, care negresit ii va ajuta.
Daca aveti intrebari sau ingrijorari legate de aceasta noua regula, adresati-va personalului medical.”

Imagini: Shutterstock, Reddit


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau