Cadoul perfect! Un portret personalizat de Dan Ursu după fotografia preferată

De ziua soţului, soţiei, mamei sau a celui mic, oferă un cadou de suflet! Portretele după fotografiile dragi sunt cea mai bună opţiune. Artistul Dan Ursu le creează la comandă, iar pe lângă preţurile avantajoase, acesta pune un mare accent pe calitate şi pe detalii. Află întreaga poveste din spatele acestui artist în rândurile de mai jos.

Bună! Dan Ursu mă numesc, am absolvit, ca mulţi alţi copii care îşi doreau când vor creşte mare, să devină artişti, facultatea de arte „George Enescu”, secţia „design”.
În urmă cu 10 ani, împuternicit cu talentul tatălui urs, m-am îmbărbătat şi am hotărât să ies din bârlog, să fac o schimbare.

Portretele au fost o provocare pentru mine. Dar cum dorinţa mea este să-mi fac clienţii fericiţi şi să găsesc cât mai multe variante în a o face, a fost ideea potrivită.

Spiritul meu creativ şi dorinţa de a nu hiberna în continuare, m-au împins să reuşesc să îmi imprim lăbuţa în… restaurante, spaţii publice, camere copii, rostogolindu-mă pe raza unui kilometru de pereţi şi făcând suficienţi clienţi fericiţi, care m-au făcut să mă rostogolesc în continuare, cu noi idei. Aşa am ajuns la portrete. Dar până aici, poate doriţi să aflaţi cum am reuşit să fac toate acestea, cum am început.

poza2Era acel perete, pe care îl vedeam zilnic, în drumul meu spre facultate. Era pictat aşa hidos! L-am rugat într-o zi pe proprietar, să mă lase să mă joc şi eu puţin cu peretele acela, fără să îmi dea „miere” (bani). Cred că până la urmă i s-a făcut frică, când a auzit că sunt Ursu, de m-a lăsat să-l fac. Iar după ce am terminat, ca să fie treaba bună, m-a rugat să mai fac ceva, dar de data aceasta cu „miere”. Şi mi-a spus că ar mai fi şi alţii, care m-ar recompensa la fel ca el, pentru aşa ceva. Şi i-am gasit.

Totul mergea destul de bine şi aşa m-am hotărât să o fac la nivel profesional. Pentru aceasta am apelat la Breslo.ro

Prietenii mei m-au convins că Breslo.ro chiar funcţionează. Şi nu mi-a fost frică să încerc şi eu. În felul acesta, am reuşit să mă promovez mai bine şi să-mi întăresc forţa de a avansa. Aşa am făcut cunoştinţă şi cu prietenii mei, Sorin, Mihai şi Gena, care mă ajută să fac ceea ce fac, pe o arie mai cuprinzătoare.

poza3Clienţii apelează la mine din dorinţa de a face un cadou deosebit, care să impresioneze, un cadou personalizat, diferit, o amintire, o bucurie.

Când mă întâlnesc cu aceste dorinţe, absorb energia transmisa şi uite aşa îmi alimentez inspiraţia. Şi ca să fiu sigur că au primit ceea ce şi-au dorit, înainte de a livra coletul, mă asigur că acela e portretul pe care şi l-au dorit, trimiţându-le o poză cu lucrarea făcută, astfel având şansa ca ei să îl refuze, să îl retuşeze sau să-l accepte. Ne-am confruntat cu toate situaţiile, mai mult sau mai puţin, dar ştiu că cei mai mulţi au fost mulţumiţi, dovada pentru care ne-au recomandat şi cunoscuţilor lor.

 

poza4Am fost şi sunt deschis spre colaborare, în cazul în care se doreşte ceva diferit.

Cum ar fi, spre exemplu, că ar dori să-l primească într-un anume fel, într-un anumit loc (sau în afara ţării), împachetat gata pentru cadou sau o combinaţie de portrete sau… să apară mai slăbuţ în portret, de ce nu?

Ceea ce încerc să trasmit clienţilor, viitorilor clienţi e că, în limita bunului simţ, sunt un ursuleţ de pluş: cum mă pui aşa stau. Pentru că îmi place să fac ceea ce le place lor. Acest lucru mă inspiră.

 

poza5Trebuie să recunosc că lucrez cu foarte mult drag când vine vorba de copii.

Fie că e vorba de un portret, fie de o pictură murală în camera copiilor sau la grădiniţă, că e o pictură cu personajul favorit pe mobilă, ador să fac asta.

Dacă am învăţat ceva, în toţi aceşti ani de muncă, e că această pasiune are valoare doar dacă e transmisă.

Şi nu m-am oprit aici. Şi nu vorbesc aici doar de ce transmit prin lucrările mele. Ci de plăcerea de a învăţa şi pe alţii să facă ceea ce fac şi eu. Să ajungă să simtă şi ei ce simt şi eu, când pictez. Şi de aceea, printre activităţile mele se numără şi predarea, ocazională, a unor cursuri de pictură.

Şi… toatea acestea fiind spuse, vă aştept cu mult drag în magazinul meu online, de pe Breslo >> Ursu Art


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie