Cadouri frumoase sub 15 lei pentru educatoare si invatatoare

Mamici, mai e putin pana pe 8 Martie, iar cel mic va trebui sa duca la gradinita sau la scoala un cadou frumos! Te-ai gandit ce sa cumperi sau iti dam noi o mana de ajutor?

Ce ne facem daca bugetul nu ne permite sa cumparam cadouri sofisticate si scumpe? Noi am gasit cateva cadouri handmade pe Breslo.ro, pe care le-am oferi oricand, cu orice ocazie. Inflorate, pline de delicatete si bun gust, noi credem ca acestea valoreaza mai mult decat un cadou scump.

Brose inflorate si parfumate, pentru in inceput de primavara

Am ramas placut surprinsi de frumusetea si delicatetea acestor brose, create manual de un creator roman. Florile sunt atat de bine executate si atat de detaliate, incat par reale. Mai ca le simtim mirosul. Le gasesti de cumparat aici: Magazin FancyTeapot.

Poza 2

Flori de prins in par, din satin

Cu o floare prinsa-n par chiar se face primavara! Cam acesta ar fi motto-ul nostru in materie de anotimpuri si flori. Agrafele de fata sunt delicate, din satin, cu o margica in mijloc. Desi nu sunt deloc scumpe, sunt de bun gust si cu siguranta vor fi apreciate. Le gasesti aici: Magazin daisy.jewelry.

Poza 4

Pandantive cu miros de primavara, in cele mai frumoase culori

Nu poti ramane indiferenta in fata lor! Sunt de o delicatete aparte. Noi le-am oricand, in orice combinatie si la orice tinuta. Sunt elegante si pline de bun gust, iar florile te binedispun instantaneu. Ar fi mare pacat sa le ratezi, mai ales ca nu sunt deloc scumpe. Le poti cumpara de aici: Magazin delphina.

Poza 3

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin