Cadouri pe care le poți oferi unei proaspete mămici

Odată cu venirea pe lume a bebelușilor, prioritățile mămicilor se schimbă, iar nevoile copiilor sunt pe primul loc în viziunea părinților, dar mai ales a mamelor. Din păcate, acestea uită să se mai îngrijească cum o făceau înainte, dar asta pentru că nici timpul nu le mai permite. 

Dacă și tu cunoști o mămică și dorești să îi faci cadou ceva util, poți verifica mai jos o listă cu cele mai potrivite cadouri în această perioadă.

Parfumuri

Pentru orice femeie, indiferent că este mamă sau nu, parfumul nu va da niciodată greș atunci când îl oferi cadou. Cu o simplă căutare a cuvintelor parfumuri femei, vei găsi o multitudine de opțiuni de unde poți achiziționa, însă, ai grijă să apelezi doar la magazine de încredere și autorizate. 

Este bine să fii foarte atentă la gusturile fiecărei persoane pentru a ști cu exactitate pentru ce categorie de arome să optezi. De exemplu, cele mai populare sunt cele lemnoase, orientale, fresh și florale. Printre notele preferate ale doamnelor, din categoria lemnoaselor, sunt regăsite cele de stejar, cedru și santal. În categoria parfumurilor orientale primează notele de vanilie și cele de floare de portocal, iar în categoria celor fresh cele mai achiziționate sunt cele cu note de lămâie, grepfrut. Parfumurile din categoria florală se axează pe arome de iasomie, iris și trandafir.

Bijuterii

Fie că alegi o pereche de cercei, brățări sau coliere, trebuie să fii conștientă de faptul că pentru o doamnă niciodată aceste bijuterii nu sunt prea multe. Pentru mămici poți alege bijuterii cu tematică de familie. În prezent, există atât de multe modele pentru care poți opta având la bază această tematică, încât este greu să greșești cu alegerea făcută. La fel ca în cazul parfumurilor, trebuie să cunoști foarte bine persoana căreia îi oferi cadoul.

În general, doamnele poartă atât aur, cât și argint, însă, întotdeauna, unul dintre acestea va fi favorizat. Dacă vrei ca bijuteriile oferite cadou să fie purtate zilnic de mămică, poți opta pentru ceea ce îi place să poarte în general, însă, dacă dorești să îi oferi ceva de ocazie, optează pentru cealaltă variantă.

Produse dermato-cosmetice

Trecând printr-o perioadă grea, mămicile pot întâmpina probleme cu tenul după naștere, așa că printre cele mai bune cadouri se poate regăsi un set de produse de îngrijire. Trebuie să fii atentă neapărat la ce anume conține setul, deoarece unele produse au ingrediente care sunt interzise în alăptare. În acest sens, se recomandă să optezi pentru un set ce se bazează pe un gel de curățare, o cremă de hidratare pentru ochi, una pentru față și o cremă cu factor de protecție. Un astfel de set îi este necesar oricărei femei și, totodată, îi oferă bucurie.

Produse cosmetice

Toate femeile iubesc produsele de machiaj, așa că, dacă alegi un cadou din domeniul de frumusețe, ai un mare câștig de cauză. Într-adevăr, să te asiguri că machiajele făcute cadou se vor potrivi mămicii este mai greu decât în cazul bijuteriilor sau al parfumurilor. Tocmai de aceea este recomandat să mergi pe produse clasice, evitând baza, fondul de ten și pudra, deoarece aceste produse necesită mult mai multe cunoștințe, de la nuanță până la tipul produsului. 

Cele mai bune alegeri constau în rujuri cu nuanțe naturale, palete de farduri de ochi, tușuri negre sau colorate, iluminatoare, spray de fixare, creioane de ochi, de buze și de sprâncene, pigmenți etc. Tot în acest domeniu, printre cele mai bune alegeri de cadou se regăsesc seturile de pensule, bureți și ondulatoare de gene.

Sursa foto: Facebook Douglas

(P) Material publicitar realizat împreună cu Douglas


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial