Cadouri pentru bunici

Ce Craciun este acela in care nepotul nu sta in bratele bunicilor, pe canapea, langa brad, citind povesti de iarna? Un Craciun fara bunici e ca iarna fara zapada.

Langa cei dragi
Fie ca mergem la bunici si strabunici in vizita, fie ca vin bunicii pe la noi de Sarbatori, nu vom ignora prezenta cadourilor pentru ei sub brad sau in ghetute.

Chiar daca nu mai sunt la varsta la care sa il astepte pe Mos Craciun, nu exista bunic care sa nu se bucure ca gaseste o surpriza sub brad. Nu exista dezamagire mai mare pentru cineva decat sa vada ca a fost sarit de pe lista lui Mos Craciun.

Unora dintre bunici, criza poate ca nu le mai da voie sa cumpere nici macar un brad, de aceea, primul lucru ar fi sa ne gandim sa le oferim cel putin aceasta bucurie – de a vedea si in casa lor bradul, cozonacul etc.

Apoi vin cadourile „de folos – un pulover nou, un sal, o pereche de cizme care sa nu alunece prea rau pe gheata si zapada, o sacosa de cumparaturi cu roti (care sa poata fi trasa dupa „cumparator), o rama foto digitala pe care sa ruleze pozele cu copiii si nepotii, dar si pozele facute chiar atunci, de Sarbatori, un mixer nou, un cuptor cu halogen, poate un radiator (daca stim ca sunt probleme cu caldura in bloc).

Daca bunica este mai cocheta, nu vom ignora preferintele ei pentru bijuterii sau cosmetice, caci se va bucura sa gaseasca in punguta de la Mos Craciun un sirag de margele, o bratara din pietre semipretioase, o brosa eleganta, cremele de fata si de maini preferate, un dres fin, un fular modern, o geanta cocheta, dar si incapatoare, un pulover sau o bluza in culorile care se poarta in acest sezon…

Citeste continuarea in revista BABY – decembrie.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Revista