Cadouri pentru copii: ce experiență specială îi poți oferi celui mic

Întotdeauna este o bucurie să surprinzi un copil cu un cadou, iar anul acesta te provocăm să îi oferi celui mic și un altfel de cadou care va rămâne o amintire pe viață: o experiență cu adevărat specială! Dacă ești în pană de idei și nu știi ce fel de experiență ai putea să îi oferi un copil, te poți inspira din exemplele de mai jos! 

Copil fascinat de apă? Oferă-i cadou un curs de înot!

Uite o idee de cadou 1 iunie numai bun pentru copii de toate vârstele: un curs de înot distractiv! Cursurile de înot au multiple beneficii pentru dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a copiilor, fiind recomandate chiar de la câteva luni. Dacă puștiul tău este fascinat de piscine și vrea să meargă în fiecare weekend să se bălăcească, îl poți înscrie la un curs de înot unde va învăța de la profesioniști cum să se mențină la suprafață și să înoate în tot felul de poziții. Nu îți face griji, cursurile de înot au loc în condiții depline de siguranță, iar cei mici sunt supravegheați în permanență. În cazul în care copilul are o vârstă prea mică, poți participa alături de el la aceste cursuri – o modalitate în plus de a vă distra împreună!

Copil fascinat de Formula 1? Mergeți împreună la o cursă de karting!

Dacă iepurașul de Paște nu știe ce machetă de mașină F1 să îi ia copilului tău, o idee inspirată de cadou Paste tip experiență este o cursă de karting pe un circuit amenajat fie în interior, fie în exterior. Vă distrați în familie și vă faceți împreună amintiri de neuitat. Îți garantăm că cel mic își va aminti peste ani de această experiență mai mult decât își va aminti de o mașinuță primită cadou.

Din aceeași categorie de experiențe îl poți duce pe cel mic la o cursă de mașinuțe cu telecomanda și să îl provoci la câteva ture de circuit. Va fi o experiență distractivă nu doar pentru cel mic, ci și pentru tine – cu siguranță o astfel de experiență te va duce cu gândul direct în copilărie.

Copil pasionat de călătorii? Organizați o aventură cu auto-rulota?

Una dintre cele mai inedite idei de cadouri de Paste pentru copii este o vacanță cu auto-rulota, mai ales dacă cel mic este pasionat de călătoriile cu mașina. Fă-i o surpriză, trezește-l într-o dimineață și spune-i că plecați împreună într-o aventură. Veți avea parte de cele mai frumoase sărbători pascale, fără stres, fără grija musafirilor sau a mâncărurilor care trebuie să umple masa. 

Experiențele îl ajută pe cel mic să își dea seama că îl pot face fericit și astfel de activități, nu doar jucăriile sau obiectele materiale.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial
Buton