Cadouri pentru copiii pasionați de cărți de citit

E ziua copilului tău sau mergi la aniversarea unui micuț? Pe lângă jucării, ia-i și cărți de citit pentru copii pentru a-i cultiva imaginația și vocabularul. O carte este cel mai bun transmițător de valori și mesaje pentru copii. Prin urmare, este important ca aceștia să se obișnuiască cu lectura de la o vârstă fragedă, fiind un avans foarte important în educația lor.

Cărți de citit frumos ilustrate și bine povestite găsești o mulțime, așa că mergi la cumpărături într-o librărie, ori comandă de pe siteurile de specialitate, ca de exemplu colecții.libertatea, cartea sau cărțile potrivite pentru vârsta copilului aniversat. Iată câteva exemple de pe colecții.libertatea care să te inspire! Multe cărți sunt la reducere, așa că poți să faci și o mică economie!

Cărți de citit, cadoul perfect

Indiferent de vârstă, o carte este binevenită în biblioteca oricărui copil. Acesta va descoperi o lume nouă și fascinantă pentru el, care are atât de multe de învățat. Alege-i cărți de citit în funcție de pasiuni și nu vei da greș cu un astfel de cadou. De exemplu, pentru micii pasionați de istorie, 'Istoria lumii', povestită pe înțelesul lor este o alegere excelentă! Niciodată istoria n-a fost prezentata mai interesant! Este o colecție gândită pentru a învăța în cel mai plăcut mod. Mai ai ca opțiune și 'Mitologia pentru copii', din care poate descoperi lumea fantastică a zeilor, eroilor și creaturilor fantastice, într-o prețioasă colectie de povești ilustrate. Alte cărți recomandate sunt: 'Cele mai frumoase basme', de Charles Perrault, 'Povestea Planetei Albastre', de Andri Snaer Magnason, „Camera cu minuni', de Sergio Ruzzier, 'Cartea experimentelor ştiinţifice', de Tom Robinson sau 'Hoţul de cuvinte', de Schädlich Hans Joachim.

Prea mic pentru cărți de citit? Ia-i cărți de colorat!

Seria 'Colorici', de la Gazeta Sporturilor, se adresează copiilor de grădiniță! Sunt 10 cărți de colorat care pregătesc copiii pentru școală. Coloratul îi ajută pe copii să devină mai buni la scris, le mărește capacitatea de concentrare și le stimulează creativitatea. Pachetul 1 conține 5 cărți de colorat, volumele 1,2,3,4,5 ale seriei 'Colorici' și un cadou format dintr-un set de 12 creioane colorate și ascuțitoare.

Pachetul 2 conține 5 cărți de colorat, volumele 6,7,8,9 si 10 ale seriei 'Colorici„ și cadoul set de 12 creioane colorate și ascuțitoare.

Carte și pluș de jucărie cadou

Este cadoul ideal pentru un copil mai mic și-l poți achiziționa direct de pe colecții.libertatea. 'Animăluțele de la fermă și prietenii lor' este o colecție de povești cu cele mai drăgălașe personaje, perfecte pentru a învăța prin joc! Cu văcuța Clara, barza Bella, iepurașul Filipe și cu toate celelalte animăluțe de la fermă, copiii vor descoperi povești distractive, ale căror personaje principale prind viață cu ajutorul plușurilor atașate, foarte potrivite pentru jocuri care îi vor ajuta să învețe numerele, literele și multe cuvinte noi! Animăluțele de la fermă și prietenii lor vor fi cei mai buni amici de joacă!

Colecția Jules Verne, potrivită pentru copiii mai mari

Tot pe colecții.libertatea găsești o colecție de lux de cărți de Jules Verne, într-o ediție exclusivă, care include cea mai bună selecție din seria 'Călătorii extraordinare', cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea.  Alege oricare dintre cărțile din colecția de cărți de Jules Verne deja apărute: 'Ocolul pământului în 80 de zile' – ediția nr. 1,  'Douăzeci de mii de leghe sub mări' – ediția nr. 2, 'Copiii Căpitanului Grant. America de sud' – ediția nr. 3, 'Cinci săptămâni în balon' – ediția nr. 4 sau 'Copiii Căpitanului Grant II. În Australia' – ediția nr. 5. Sunt cărți de citit numai bune pentru copilul tău, dacă are peste 12 ani.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Mini-cultura