Cadourile de Craciun de la Elmiplant

Special pentru Sarbatorile de iarna care se apropie Elmiplant a lansat seturile de produse pentru ingrijirea tenului ideale pentru a face cadouri si la preturi accesibile.

Cadourile de Craciun de la ElmiplantSET Elmiplant: Crema hidratanta de zi ten normal / mixt – 50 ml + Servetele Demachiante pentru ten normal/ mixt – pachet 25 buc – pret 20 lei

Gama SKIN MOISTURE se adreseaza femeilor cu varste de peste 25 de ani si cuprinde un tratament complet de ingrijire pentru fiecare tip de ten in parte. Continand combinatii de ingrediente atent alese, noua linie de produse ofera rezultate maxime pentru o piele frumoasa si sanatoasa.

Ingrijeste-ti tenul normal/ mixt cu un cocktail de ingrediente active naturale!  Bucura-te de beneficiile Nectarului de Gutuie, un ingredient activ care mentine echilibrul optim de hidratare al pielii. Intretine frumusetea pielii tale cu Vitamina E, un eficient agent antioxidant, cunoscut pentru proprietatile sale reparatoare.

SET Elmiplant: Crema Antirid de Zi SPF15 pentru ten normal/ mixt – 50 ml + Crema Antirid si Fermitate pentru ochi – 15 ml – pret 25 lei

Gama SKIN DEFENCE se adreseaza femeilor cu varste de peste 35 de ani si cuprinde un program avansat de ingrijire antirid, bazat pe expertiza clinica si o cunoastere in profunzime a puterii naturii.
Continand combinatii de ingrediente atent alese, noua linie de produse protejeaza epiderma impotriva imbatranirii premature si atenueaza semnele trecerii timpului.

Elmiplant iti respecta tenul. Toate produsele sunt testate dermatologic si nu contin parabeni sau parafine.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice