Cadourile în cutii de lemn, o soluție din ce în ce mai populară

Cadoul este o adevărată formă de comunicare între oameni. Încă din cele mai vechi timpuri, legăturile sociale au fost conturate cu ajutorul cadourilor, acestea devenind un adevărat obicei peste tot prin lume.

Oferim cadouri cu ocazia zilelor de naștere, oferim cadouri cu ocazia sărbătorilor legale și le oferim ori de câte ori vrem să facem persoana de lângă noi fericită.

De-a lungul timpului, obiceiul de a oferi a evoluat continuu. Un cadou perfect trebuie să fie dăruit în persoană, trebuie să fie personalizat, să fie oferit cu zâmbetul pe buze și să fie ambalat frumos.

Ambalajele reprezintă în sine un aspect foarte important al darului, deoarece pot amplifica surpriza și pot fi un cadou în sine.

De ce să oferi cadoul într-o cutie de lemn?

Există numeroase tipuri de ambalaje pentru cadouri: cutii de carton, pungi de cadou, hârtie colorată, materiale textile etc.. În ultima vreme, din ce în ce mai populară a devenit folosirea unor cutii de lemn pentru ambalare. 

O cutie de lemn nu este tocmai ieftină, însă vine la pachet cu o mulțime de avantaje convingătoare:

1. Este rezistentă și poate fi folosită de mai multe ori. Nu este niciun secret în faptul că foarte multe persoane folosesc ambalajele primite pentru a ambala alte cadouri. Ambalarea într-o cutie de lemn crește, așadar, utilitatea cadoului;

2. Poate să fie personalizată cu ușurință. Lemnul este un material care poate să fie personalizat foarte ușor, fie prin gravare, fie prin vopsire. Dacă vrei să oferi un cadou standard, dar îți dorești totuși să îi oferi o notă personală, o cutie de lemn este soluția perfectă.

3. Vine în diverse variante de forme și mărimi. Nu există nicio limită în ceea ce privește forma și mărimea cutiilor din lemn.

4. Permite ambalarea oricărui tip de cadou. Versatilitatea este unul dintre marile avantaje ale cutiilor din lemn. Poți ambala jucării, bijuterii, produse cosmetice sau produse fragile;

5. Este prietenoasă cu mediul înconjurător. Un alt mare avantaj al cutiilor din lemn este faptul că sunt ecologice. Acestea pot fi reciclate și refolosite, ceea ce ajută foarte mult mediul înconjurător;

6. Este elegantă. Nu în ultimul rând, cutiile din lemn se remarcă printr-o eleganță aparte, fiind un cadou în sine. Poți alege cutii din lemn sub formă de cufăr, cutii din lemn simple, cutii din lemn cu geam sau diverse alte variante interesante.

7. Pot fi oferite ca atare. Dacă ambalezi un cadou într-o cutie de lemn nu mai trebuie să folosești hârtie colorată sau diverse alte ambalaje. O poți oferi ca atare, aplicându-i mici elemente personalizate, cum ar fi niște vopsea sau mici accesorii.

8. Este ieftină. Este adevărat că există ambalaje mai ieftine, însă cutia de lemn este o soluție atractivă din punct de vedere al prețului.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial