Cadourile verii, de la Dove

Vara aceasta, Dove vine cu cadouri…


Fresh Nature System, cadoul tau de la Dove pentru o vara racoritoare!
 
Pentru si mai multa prospetime in zilele fierbinti de vara, energizeaza-te cu noul set de cosmetice Dove Fresh Nature System si foloseste in fiecare zi lotiunea hranitoare de corp Dove Go Fresh Nourishment si deodorantul Go Fresh. Si pentru ca  trebuie sa ai grija de fiecare centimetru al corpului tau, Dove iti ofera cadou un balsam de buze cu extract de ulei de floarea soarelui si particule perlate delicate, ce asigura o hidratare de durata si o stralucire de matase pentru buzele tale.
 
Noul Dove este diferit! Bucura-te de o vara racoritoare!
 
Setul Dove Fresh Nature System contine:

  • Dove Fresh Nourishment lotiune hranitoare de corp 250 ml – Cu sistemul DeepCare Complex cu agenti nutritivi proprii pielii care hranesc in profunzime pielea si cu efect revigorant datorita parfumului de castravete si ceai verde.
  • Dove Go Fresh deodorant spray antiperspirant 150 ml – Cu ¼ crema hidratanta si parfum proaspat de castravete si ceai verde, ofera protectie 24 de ore impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute si ingrijeste pielea de la subrat.
  • Balsam de buze Dove cu extract din ulei de floarea soarelui pentru hidratarea pielii delicate a buzelor si particule perlate pentru o stralucire discreta.

Pret recomandat: Dove Fresh Nature System – 35.79 RON


Vara aceasta, parul tau se bucura de ingrijire intensa. De la Dove
 
Apa marii, nisipul, soarele, apa cu clor din piscina preferata ne afecteaza si degradeaza parul mai mult decat credem. Astfel, chiar daca vara este anotimpul nostru preferat, trebuie sa alocam mai mult timp ingrijirii parului.
 
Si totusi cum poti avea un par stralucitor si sanatos chiar si in timpul verii?
Dove stie ca parul tau are nevoie de ingrijire intensa vara si iti ofera un set complet de cosmetice, special creat pentru parul degradat si deshidratat.
 
Noul Dove este diferit! Ia-l cu tine si in vacanta!
 
Setul de ingrijire a parului contine:

  • Sampon Dove Intense Repair – 250ml
  • Masca Dove Intense Rapair – 200ml
  • Balsam – tratament Dove Intense Repair – 180ml

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice