Cainele proaspat adoptat le-a salvat copilul

O familie din Australia a adoptat un doberman abandonat, dorind sa-i ofere o viata mai buna. 4 zile mai tarziu insa, mama a iesit alarmata in curte, vazand cum cainele i-a apucat copilul de un an si jumatate de scutec si-l arunca cu putere.

Catherine, mama fetitei, a vazut cum Khan, cainele adoptat, se comporta ciudat in jurul fetitei lor, Charlotte, care se juca afara in curte.

Initial catelul a inceput sa o impinga in curte si sa isi arate fioros dintii, insa inainte ca femeia sa apuce sa reactioneze, dobermanul a apucat-o de scutec si a aruncat-o in spatele lui.

Pe moment, mama a fost ingrozita de cele vazute, insa dupa cateva momente cainele a scos un schelalait infiorator, ca si cum ar fi fost injunghiat.

Cainele proaspat adoptat le-a salvat copilul de o muscatura de sarpe 2

Khan, cainele proaspat adoptat, fusese muscat de labuta de o cobra regala, specifica Australiei, ce poate omori un om in foarte scurt timp. O fetita de 18 luni nu ar fi avut mari sanse in fata veninului ucigas.

Desi muscat, cainele a continuat sa apere fetita si sa alunge sarpele, inainte sa lesine din cauza veninului.

Khan, Cainele Minune

Povestea a impresionat o lume intreaga si a devenit virala, cainele primind numele „Khan, Cainele Minune”.

Catherine a reusit sa ajunga in timp util la veterinar, unde catelului i-a fost administrat antiveninul si a reusit sa supravietuiasca muscaturii.

Cainele proaspat adoptat le-a salvat copilul de o muscatura de sarpe 3

 

Dobermanul este o rasa de caine cu o reputatie proasta, lumea cunoscandu-i pentru agresivitate. Ce-i drept, nici aspectul fioros nu ii ajuta.

Nu exista insa rase rele, ci doar oameni rai care educa animalele gresit sau le neglijeaza.

Sursa articol: littlethings.com

Sursa imagini: Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau