Călătoriile cu avionul cu copiii – cum puteți economisi bani la achiziționarea biletelor?

Călătoriile cu avionul pot fi costisitoare, implicând o serie de taxe, de la taxe pentru bagajele de cală, mese și până la taxe pentru a obține spațiu suplimentar pentru picioare. Totuși, dacă doriți să plecați în vacanță împreună cu cei mici, puteți obține o reducere la achiziționarea biletelor pentru copii sau chiar puteți primi gratuitate completă dacă aveți un sugar.

Ce reduceri se pot aplica la biletele de avion pentru copii?

Majoritatea companiilor aeriene permit părinților care au copii cu vârsta sub 2 ani să îi țină în brațe, pe propriul lor scaun, oferindu-le astfel gratuitate completă. În cazul zborurilor interne, poate fi necesară achitarea unor taxe aeriene, dar în general, costul va fi destul de mic, ceea ce înseamnă că nu aveți niciun motiv să nu vă bucurați de vacanțe și călătorii chiar dacă ați devenit părinte. Totuși, va fi necesar să verificați care sunt condițiile de călătorie cu un sugar. Unele companii aeriene permit părinților să își țină copilul în brațe, iar alte companii oferă o reducere la biletele achiziționate pentru sugari doar dacă părinții vor călători cu un sistem de siguranță, cum ar fi un scaun de mașină. Puteți accesa eSky.ro pentru a afla toate informațiile necesare despre călătoriile cu cei mici. Puteți achiziționa online bilete avion Dubai sau spre orice altă destinație, bucurându-vă de o vacanță grozavă alături de întreaga familie. eSky vă pune la dispoziție mai multe opțiuni de călătorie datorită flexibilității datelor și / sau a aeroporturilor și acces la informații privind documentele necesare și reglementările în materie de vize. Pe eSky puteți rezerva rapid și ușor zborul și cazarea, iar după rezervarea călătoriei, veți avea acces imediat la toate informațiile importante și veți putea explora atracțiile și excursiile care se pot întreprinde acolo unde veți călători.

Ce reducere se aplică la biletele pentru copiii peste 2 ani?

Copiii sub 2 ani beneficiază de gratuitate la transport, deoarece pot sta în brațele părinților. Totuși, de cele mai multe ori, părinții sunt nevoiți să achite prețul integral al biletelor de avion dacă copiii lor au vârsta peste 2 ani.  Unele companii aeriene pot oferi bilete pentru copii la un preț mai mic, însă reducerile variază în funcție de zbor. Dacă sunteți în căutare de zboruri ieftine București, cel mai recomandat este să fiți la curent cu ofertele pe care le aplică companiile aeriene și să vă rezervați din timp călătoria. În caz contrar, va trebui să suportați prețul integral al biletelor pentru copii. În schimb, puteți beneficia de alte servicii care vă pot ajuta. De exemplu, unele companii aeriene vă permit să transportați un cărucior sau un scaun auto fără să plătiți taxe suplimentare. 

Alte companii aeriene vă permit să transportați și o geantă pentru scutece și alte articole esențiale pentru îngrijirea copilului. Verificați ce gratuități puteți obține înainte de achiziționarea biletelor. Călătoria cu avionul cu un copil sub 2 ani poate fi destul de stresantă, motiv pentru care companiile doresc să elimine acest stres, venind în ajutorul părinților cu gratuități și servicii cât mai calitative. 

La rezervarea biletului de zbor, trebuie doar să specificați că veți călători cu un bebeluș și să introduceți apoi detaliile sale personale. Opțiunile specifice de locuri, taxele și reglementările pentru zborul cu un sugar variază de la o companie la alta, așa că va trebui să cercetați opțiunile disponibile înainte de a selecta zborul preferat.

Ce reducere puteți obține la biletele pentru copii pentru un zbor internațional?

În schimb, dacă sunteți în căutare de bilete pentru zboruri internaționale, există mai multe șanse să beneficiați de o reducere la biletele pentru copii. Totuși, reducerile variază de la o companie aeriană la alta și nu se aplică pentru toate zborurile internaționale. Reducerile se aplică doar pentru biletele pentru copii cu vârsta sub 11 ani. Deoarece reducerile la biletele pentru copii variază foarte mult, cel mai indicat este să contactați direct compania aeriană pentru a întreba dacă există reduceri curente  pentru copii la zborurile internaționale. 

Nu uitați că va fi necesar să prezentați dovada vârstei copiilor la check-in, mai ales dacă ați beneficiat de o reducere la biletul de zbor. Asta înseamnă că vă trebui să vă prezentați cu un certificat de naștere sau cu un pașaport pentru a dovedi vârsta copilului. Va trebui, de asemenea, să acordați atenție la bagajul de mână pe care vi-l permite compania aeriană. 

În unele cazuri, copiii care au beneficiat de gratuitate completă la transport nu pot avea propriul lor bagaj sau părinții vor fi nevoiți să plătească o taxă suplimentară pentru bagaj. În alte cazuri, copiii care au beneficiat de o reducere la biletul de călătorie – de cel puțin 50% -, pot călători cu bagajul maxim permis de companie.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial
Buton