Calin Goia – Primele imagini cu familia

Departe de ochii curiosilor, Calin (33) si sotia sa, Andreea (26), se bucura in liniste de minunea de a fi parintii lui Petru (un an si opt luni) si Tudor (cinci luni).

Pentru prima data, cei doi au acceptat sa impartaseasca lumii fericirea lor in formula completa. Cine ar fi zis ca artistul ras in cap, cu tatuaje, memorabil prin versuri ca „locul tau este pe masa si-al paharelor pe jos se pricepe de minune la schimbatul scutecelor?

Si cine spune ca basmele sunt desuete? Calin si familia sa, asa cum i-am imortalizat noi intr-o dimineata de marti, par sa traiasca mai curand intr-o carte de povesti, lipsita de orice coordonate temporale, decat in agitatul secol XXI. Nu ne-a fost usor sa-i convingem sa pozeze.

„Nu ne place sa iesim prea mult in evidenta, iar o sesiune foto nu e un lucru prea usor pentru niste copii atat de mici. De aceea nu am raspuns invitatiei voastre de la primul apel, cu toate ca ne place mult Viva!, ne-au explicat cei doi de cum ne-am vazut.

Povestea lor incepe clasic: Calin si-a dorit o sotie calda, dragalasa, cu ochii albastri. Si a aparut Andreea. De fapt, aparuse de mai multa vreme, imi saboteaza artistul povestea. „Am fost mult timp prieteni buni inainte de a fi iubiti. Andreea a fost prima noastra angajata cand ne-am infiintat firma (n.r. – firma lui Calin si a lui Gabi, colegul de trupa).

Era inca studenta atunci, iar imediat dupa ce a terminat facultatea ne-a parasit pentru mirajul publicitatii. Am pastrat legatura si iata ca am reusit sa-mi iau revansa: am scos-o pentru un timp din publicitate. Primul sosit in familie a fost Petru, care la shooting era mai ceva ca „argintul viu, dupa cum il descriu parintii sai. Acum cinci luni a aparut si Tudor. Micutul a tinut sa-si anunte venirea pe lume cu surle si trambite.

„Cu Petru nu am avut greturi, dar cu Tudor da. In plus, Tudor s-a miscat cu mult mai mult. La a doua sarcina mi-a fost mai greu, pentru ca era deja Petru si nu imi lasa deloc timp de odihna. Este adevarat ca cei doi nu mai au niciun moment de liniste.

„Mie una, mi-e dor sa citesc macar 10% din cat citeam inainte, recunoaste Andreea, in timp ce Calin are alte mici regrete. „Eu, desi sunt tata, mai merg inca cu motorul, dar mai incet… pe la sala de sport nu mai ajung decat foarte rar. A, si mai dorm o noapte intreaga doar cand sunt plecat in turneu.

Chiar daca parintii nu mai gasesc o clipa sa respire, sunt foarte fericiti. Andreea marturiseste ca deseori i se face dor de colegii de munca, dar nimic nu o face mai bucuroasa decat sa stea cu copiii acasa.

„Orice problema pe care o au cei mici genereaza mai mult stres decat orice deadline din publicitate.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii