Calvo Ton cu trei noi sortimente delicioase

General Parma Food completeaza gama Calvo Ton cu 3 noi articole la 160 gr pentru retail : Ton in ulei vegetal,Ton in ulei de masline, Ton in sos natur.

Calvo Ton cu trei noi sortimente delicioaseCu greutatea bruta de160 gr si masa componentei uscate de 110 gr, produsele prezinta avantajul unui foarte bun pret de vanzare la o calitate superioara , tonul fiind bucati , nu maruntit.

Tonul Calvo este o sursa naturala de elemente esentiale pentru buna functionare a organismului nostru!

Tonul Calvo este lider pe piata Spaniei si va ofera nutrientii pestelui crescut in ocean! Sezonul rece aproape a sosit, vom avea nevoie de o alimentatie bogata in nutrienti. Acordati atentie sanatatii familiei , includeti in dieta tonul Calvo bogat in minerale si acizi grasi Omega 3. Bogat in microelemente esentiale, proteine si vitamine, tonul este recomandat in alimentatia sanatoasa.

Multe proteine si calorii putine
Proteinele din peste sunt complete: ele contin toti aminoacizii indispensabili. Pestele contine pana la 27 grame de proteina in 100 grame de produs, uneori chiar mai mult decat anumite tipuri de carne de vita sau porc, in special tonul (27 grame proteine la 100 grame produs).Tonul poate fi consumat cu incredere si in curele de slabire, deoarece are mai putine calorii – 160 kilocalorii per suta de grame.

Acizii grasi Omega 3 cresc energia fizica, maresc tonusul psihic si ajuta la lupta contra obezitatii. Grasimile din peste – acizii grasi Omega 3 previn imbatranirea precoce si protejeaza sistemul nervos. S-a demonstrat ca in cazul copiilor, pestele stimuleaza dezvoltarea capacitatilor intelectuale, iar batranii care mananca peste de trei-patru ori pe saptamana sunt mai putin predispusi riscului de a suferi de boala Alzheimer.

Calvo ton este o sursa naturala de acizi grasi Omega 3!

Pret recomandat: Calvo ton 160 gr diverse sortimente – pret 6,99 lei
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati