Camp Rock 2: Competitia Finala (film)

Un film plin de muzica si dans, cu Jonas Brothers si Demi Lovato in rolurile principale.

Jonas Brothers si Demi Lovato sunt gata sa cante si sa ne incante in „Camp Rock 2: Competitia Finala”, un muzical rock’n roll care celebreaza muzica, dansul si libertatea verii si le reaminteste telespectatorilor sa se „bucure de calatorie'.

Parte a francizei filmului original Disney Channel care a doborat toate recordurile de audienta si a introdus o generatie intreaga in lumea filmelor muzical contemporane, „Camp Rock 2: Competitia Finala” va avea premiera sambata, 18 septembrie, la ora 10:30 la Disney Channel Romania.

Fanii din Romania vor avea parte de multe surprize odata cu revenirea in Camp Rock 2: Competitia Finala' a tuturor personajelor lor preferate, vocilor incredibile si coregrafiei de mare clasa pentru care a devenit cunoscut acest muzical.

De la premiera sa, Camp Rock' a inregistrat peste 137 de telespectatori unici, iar coloana sonora s-a vandut in 2,5 milioane de CD-uri in intreaga lume si a stat 10 saptamani in Top 10 in Billboard 200 Album Chart. Noua coloana sonora va fi disponibila in magazine incepand cu 6 septembrie.

Aceasta vara plina de distractie se deschide cu o reuniune Camp Rock mult asteptata. Toti rockerii s-au intors in tabara, dornici sa o ia de la capat si sa se distreze pe cinste. Nimeni nu este mai incantat ca Mitchie, care anticipeaza mai mult decat o vara de muzica.

Proaspat intoarsa dintr-un turneu mondial, trupa rock Connect 3 isi face de cap toata vara – Shane isi va continua pasiunea de vara trecuta pentru Mitchie, avandu-i alaturi ca sprijin moral pe colegii sai de trupa. Legendarul chitarist Brown Cesario, proprietarul Camp Rock este gata de o noua vara rock ‘n roll.

Dar nu toate sunt asa cum par in acest paradis al rockerilor adolescenti. De cealalta parte a lacului se afla noua tabara, Camp Star: o tabara de muzica high-tech, in care s-au investit multi bani, finantata de fostul coleg de trupa al lui Brown, Axel Turner. Camp Rock poate are pasiune, talent si angajament, insa Camp Star se mandreste cu resursele, infrastructura si banii sai – suficient de multi bani pentru a-i racola pe consilierii Camp Rock si pentru a scoate Camp Rock de pe piata.

Dar Axel nu pune la socoteala talentul innascut al unei lidere pe nume Mitchie, care jura ca isi va salva tabara mult iubita si vara prietenilor ei. Cu mapa in mana, ea ii organizeaza pe vechii rockeri ai taberei si ii transforma in consilieri pentru ca tabara sa functioneze. Apoi Mitchie intervine din nou… provocand egocentrica Camp Star la o Competitie Finala – un duel la final de vara … fie ca cea mai buna tabara sa castige.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Mini-cultura