Campania „1 pachet = 1 vaccin”

Vaccinul anti-tetanos este, in Romania, o masura de precautie uzuala, pe care fiecare mama o aplica pentru ca bebelusul ei sa creasca sanatos si armonios.

Exista, insa, tari mai putin dezvoltate in lume, in care a-ti feri copilul de amenintarea tetanosului este un lux pe care mamele nu si-l permit. Ele traiesc cu aceeasi emotie ca si tine primul moment in care isi strang copilul in brate, bucuria primilor pasi sau a primelor cuvinte rostite de bebelusul lor.

Dar emotia lor este insotita mereu de teama ca nu vor putea sa-si vada micutul crescand si dezvoltandu-se sanatos, deoarece tetanosul maternal si neonatal ameninta in continuare viata a 170 de milioane de mame si copii din toata lumea.

Campania „1 pachet = 1 vaccin” poate salva aceste vieti cu ajutorul parintilor din toata lumea, parinti la fel ca tine. De altfel, campania s-a nascut tocmai din dorinta de a le da acestor parinti sansa de a contribui, printr-un gest cat se poate de simplu, la eliminarea tetanosului din tarile mai putin dezvoltate.

Astfel, pentru fiecare pachet de scutece sau servetele Pampers® cumparat, Pampers® doneaza catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin anti-tetanos.

Anul acesta, campania „1 pachet = 1 vaccin” a ajuns la a treia editie in Romania. Pampers® si UNICEF lanseaza un nou apel catre tine, pentru a-i ajuta la eliminarea tetanosului neonatal si maternal si a contribui la salvarea vietilor mamicilor si copiilor din zonele defavorizate.

Datorita campaniei „1 pachet = 1 vaccin”, gestul natural de a-i oferi micutului tau cea mai buna ingrijire ii da sansa unei alte mamici ca bebelusul ei sa se nasca sanatos si sa se dezvolte armonios. O simpla actiune din partea ta poate proteja, in urmatorii trei ani, o mama dintr-o tara defavorizata si pe bebelusul ei in primele doua luni de viata.

Pampers® multumeste mamicilor pentru ajutorul pe care l-au dat pana acum in campanie. Astfel Pampers va dona si anul acesta maternitatilor mobilier pentru nou-nascuti si scutece Pampers, oferindu-le copiilor conditii cat mai bune inca din primele clipe de viata.

De data aceasta insa, mamicile sunt cele care vor decide cele patru orase castigatoare. Incepand cu luna Ianuarie, pagina de Facebook „Lumea mamicilor” va fi locul in care mamicile vor avea posibilitatea sa sustineti campania globala „1 pachet = 1 vaccin”, participand la mozaicul Pampers UNICEF si in acelasi timp, sa sustina maternitatea din orasul pe care il doresc adunand cat mai multe voturi.

Mamicile sunt cele care vor decide cele patru ora?e castigatoare. Astfel pagina de Facebook „Lumea mamicilor” va fi locul in care mamele vor avea posibilitatea sa sustina campania globala „1 pachet = 1 vaccin”, participand la mozaicul Pampers UNICEF si, in acelasi timp, sa sustina maternitatea din ora?ul pe care il doresc, adunand cat mai multe voturi pentru orasul lor.

Acum ca stii cat de simplu este sa faci o diferenta enorma pentru viata altor mamici ca si tine, ce te mai poate opri?


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri