Campania „Walmark Salveaza Vieti” a strans fonduri pentru copii bolnavi de cancer

Nimic nu este imposibil si nici un efort nu este prea mare pentru a salva o viata, mai ales cand este vorba despre viata copiilor nostri.

Iata motivul pentru care compania Walmark a initiat alaturi de Asociatia Salveaza Vieti, in luna noiembrie 2009, o campanie sociala avand ca scop intrajutorarea copiilor bolnavi de cancer.

Campania Walmark, derulata pe parcursul a 6 luni (noiembrie 2009 – aprilie 2010) a constat in donarea sumei de 1 Leu la fiecare produs vandut catre consumator din gama Minimartieni: Minimartieni Imunactiv, Minimartieni Prebiotic, Ministelari si noul Minimartieni Sirop.

Pentru lunile de campanie noiembrie si decembrie 2009 Walmark a directionat deja catre Asociatia Salveaza Vieti suma de 35.000 Ron si reprezinta un prim pas al eforturilor companiei Walmark si al asociatiei Salveaza Vieti de a veni in sprijinul copiilor bolnavi de cancer.

Banii obtinuti pe pe parcursul ultimelor 4 luni ale campaniei se vor adauga sumei deja existente. La sfarsitul lunii mai 2010, Asociatia Salveaza Vieti va debuta proiectul de modernizare a sectiei de Oncopediatrie Louis Turcanu' a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii din Timisoara, prin dotarea cu 2 camere sterile si un ecograf performant.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri