Campanie pentru dulce sănătos

Nutribon, dulcele sănătos şi natural, în parteneriat cu Farmaciile Help Net și BCR, lansează o campanie prin care sprijină stilul de viață sănătos, punând prevenția pe primul loc. Până pe 30 august 2014, clienții care efectuează tranzacții în valoare de cel puțin 30 de lei cu orice card BCR în Farmaciile Help Net selecționate, primesc pe loc un baton Nutribon.

Bunătăţile pe care le găsim în natură reprezintă cel mai adesea o sursă importantă de sănătate, frecvent neglijată. Consumul zilnic în cantităţi adecvate de fructe și legume poate reprezenta un beneficiu de necontestat în prevenirea sau ameliorarea simptomelor unor afecţiuni cronice.

Este dovedit științiific că nefericirea și stresul afectează sistemul imunitar. Totodată, ceea ce mâncăm ne influențează starea de bine. Batoanele Nutribon au în compoziție un cocktail antioxidant şi hrănitor de fructe și semințe, necesare pentru menținerea unei bune dispoziții, protejând astfel sănătatea.

Asocierea cu BCR în această campanie este consecința firească a constatării că tranzacţiile din domeniul farmaceutic au câştigat un loc important în topul cheltuielilor curente efectuate de către clienţii băncii, valoarea medie a unei tranzacţii fiind de peste 60 lei.

Gama de produse Nutribon cuprinde batoane pe bază de fructe, în trei sortimente: nuci, alune şi migdale, și batoaneleYoli, produse concepute special pentru copii.

 

Batonul Nutribon este suficient de mic pentru a încăpea discret în orice buzunar şi reprezintă alternativa ideală pentru cei care doresc să consume o gustare sănătoasă, hipocalorică, ce oferă o incredibilă senzație de sațietate. Ingredientele simple, minim procesate, ce se regăsesc în Piramida Alimentaţiei Sănătoase, fac din Nutribon un aliment funcţional, perfect echilibrat nutriţional.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri