Campionatul Municipal de Natatie pentru Copii va avea loc intre 13-14 noiembrie

Asociatia Municipala de Natatie Bucuresti organizeaza in perioada 13-14 noiembrie 2010, Campionatul Municipal de Natatie pentru Copii. Fiind sprijinita de margarina premium Becel, competitia poarta, incepand cu acest an, numele de Cupa Campionilor Becel'.

Campionatul, la care sunt asteptati peste 250 de copii, cu varste cuprinse intre 7 si 9 ani, se va desfasura in cadrul Bazinului Olimpic de Inot de la Izvorani. Probele de concurs sunt: liber, bras si stafeta (in prima zi a competitiei) si delfin, spate si stafeta (in cea de-a doua zi a competitiei).

„Cupa Campionilor Becel este un eveniment dedicat inotului si are scopul de a descoperi tinere talente pentru acest sport, precum si de a promova inotul in tara noastra. Un motiv de bucurie este faptul ca de la an la an numarul celor care aleg sa practice inotul cu regularitate creste, iar acest sport incepe sa capete si in Romania aceeasi notorietate pe care o are in tarile occidentale.

Este important sa retinem ca inotul este un sport care salveaza vieti, dar in acelasi timp este si un sport de performanta.' afirma Marius Grigore, Presedintele Asociatiei Municipale de Natatie, Bucuresti.

Inotul este un sport care poate fi practicat de catre orice persoana, indiferent de varsta, ca parte a unei vieti active. Practicarea inotului cu regularitate contribuie, impreuna cu alimentatia echilibrata, la mentinerea sanatatii inimii, si de asemenea ajuta la dezvoltarea armonioasa a copiilor.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Stiri
Buton