Campionii sanatatii alearga in Parcul Al.Ioan Cuza din Bucuresti

Asociatia EMOVERE si RO CLUB MARATON invita parintii si copiii Campioni ai sanatatii' la a patra editie a Crosurilor pentru copii si parinti', sambata 12 mai 2012, ora 11.00, in parcul Al. Ioan Cuza (fost I.O.R.).

Invitatia la sport in aer liber se adreseaza tuturor parintilor cu copii de varste cuprinse intre 6 luni si 10 ani. In spatele statuii Al. Ioan Cuza (intersectia Str.Baba Novac cu Str.Campia Libertatii) vor fi organizate crosuri la care vor participa cupluri copil-parinte, membrii fiecarei familii fiind legati printr-o panglica de 1 m. Copiii intre 6 luni si 3 ani vor participa alaturi de parinti la demonstratii de gimnastica adaptata varstei, pentru o dezvoltare sanatoasa. Demonstratiile vor fi sustinute de specialisti, kinetoterapeuti ai centrului KINETO BEBE.

Aceste actiuni sportive se adreseaza in egala masura copiilor si parintilor, concurentii fiind stimulati sa colaboreze si sa comunice cat mai bine, bucurandu-se de sport si de familie in acelasi timp. Toti copiii vor primi diplome Campionii sanatatii', sucuri proaspete de mere de la Valea Mare si alte premii sanatoase.

Pentru ca cel mai important este sa participi si sa practici cu bucurie sportul in familie, toata lumea va primi de la Irinuca – mascota Asociatiei EMOVERE un talon de participare la marea tombola cu premiu un week-end la Valea Mare pentru intreaga familie de Campioni ai sanatatii'. Familia castigatoare va petrece doua zile in mijlocul naturii, acolo unde sunt cele mai gustoase mere si se fac sucurile naturale Valea Mare.
Actiunea este sprijinita de Primaria Sectorului 3, Bucuresti. Parteneri Valea Mare, KINETO BEBE, Bonduelle, Bacania Veche, Organic Baby. Parteneri media: ITSY BITSY, baby, Avantaje.

EMOVERE este o asociatie de consiliere, educatie si suport emotional infiintata in anul 2007 de un grup de specialisti psihologi, medici, profesori, jurnalisti interesati de dezvoltarea sanatoasa a copilului si a familiei, de integrarea armonioasa a fiecarui individ in lumea inconjuratoare. Membrii EMOVERE se implica activ in definirea si implementarea in viata de zi cu zi a unor principii sanatoase de dezvoltare.

Ro Club Maraton este primul club al maratonistilor amatori din Romania, care reuneste numerosi membri din mari orase ale Romaniei si reprezinta cu succes Romania la maratoane din toata lumea. Activitatea clubului include si antrenamente saptamanale in parcurile din Bucuresti: Al. Ioan Cuza, Herastrau si Tineretului. La aceste intalniri sunt impartasite informatii despre viata sanatoasa la orice varsta, despre stiinta practica a alergarii, despre respectul pentru corp si natura.

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:
Monica Popescu – Presedinte Asociatia EMOVERE
Mobil: 0726240494

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri