Campionii sanatatii au alergat chiar si pe vreme rea

Copii si parinti curajosi, care nu se sperie de ploaie si vant, au ales sambata dimineata sa vina alaturi de asociatia EMOVERE si Ro Club Maraton la Crosurile pentru parinti si copii – Campionii sanatatii', din parcul Al. Ioan Cuza, Bucuresti.

O editie cu adevarat de toamna, care a impresionat pe toti cei prezenti prin energia si placerea cu care s-a alergat in familie, alaturi de prieteni de orice varsta, in ciuda conditiilor meteo descurajante.

Zeci de copii in carucior sau legati de mana parintilor au concurat la crosurile organizate pe categorii de varsta si au castigat admiratia publicului la fel de entuziast. Irinuca, fetita emblema a Asociatiei EMOVERE, a oferit tuturor celor prezenti gustarea campionilor, mere gustoase si sanatoase.

Reprezentantii celor doua asociatii organizatoare EMOVERE si Ro Club Maraton sunt promotoare active a principiilor de viata sanatoasa, in care alimentatia echilibrata si miscarea in aer liber sunt esentiale.

Pentru a raspunde cat mai bine nevoilor publicului larg, parintilor care vor sa aplice in viata de zi cu zi principiile Campionilor sanatatii', sunt asteptate comentariile si sugestiile tuturor celor care vor sa se alature acestor initiative la adresa [email protected] sau [email protected].

Campionii sanatatii

Vezi si filmul de la eveniment:


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri