Campionii sanatatii – Crosuri pentru copii si parinti – 9 octombrie

Asociatia EMOVERE si Ro Club Maraton invita parintii si copiii „Campioni ai sanatatii' la o noua editie a „Crosurilor pentru copii si parinti', sambata 9 octombrie 2010, ora 10.00, in parcul Al. Ioan Cuza (fostul I.O.R.).

Cros

Invitatia la sport in aer liber se adreseaza tuturor parintilor cu copii de varste cuprinse intre 6 luni si 12 ani.

In spatele statuii Al. Ioan Cuza (intersectia Str. Baba Novac cu Str. Campia Libertatii) vor fi organizate crosuri la care vor participa cupluri copil-parinte, membrii fiecarei familii fiind legati printr-o panglica de 1 m. Aceasta competitie se adreseaza in egala masura copiilor si parintilor, concurentii fiind stimulati sa colaboreze si sa comunice cat mai bine, bucurandu-se de sport si familie in acelasi timp.

Toti copiii vor primi „gustarea campionilor' – mere de la Irinuca (mascota Asociatiei EMOVERE), diplome „Campionii sanatatii', iaurturi gustoase si sanatoase, iar castigatorii fiecarei curse vor primi cadouri adaptate varstei, tricouri si gentute frigorifice Danone.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Asociatia Emovere, cu sprijinul Primariei Sectorului 3 Bucuresti, Sindalimenta, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Asociatia Bucharest Running Club. Danone si SebaMed sunt sponsor principali ai evenimentului.

Loc de intalnire: intrarea in Parcul IOR (Al.I. Cuza) de la intersectia Baba Novac cu Campia Libertatii, pe aleea din spatele statuii lui Cuza, ora 10. Inscrierile incep la ora 9,30 si se continua pana cu 10 minute inainte de startul la fiecare categorie.

Intrecerile au loc pe categorii de virsta (dupa virsta copilului) avind starturi separate:

  • copii 6 luni – 2 ani (mamici cu copii in carucioare)
  • copii 2 – 4 ani (fete; baieti)
  • copii 4 – 6 ani (fete; baieti)
  • copii clasa I – II (fete; baieti)
  • copii clasa III – IV (fete; baieti)

Se acorda diplome si premii primelor trei cupluri parinte-copil care trec linia de sosire (de la fiecare categorie de virsta).

Toti copiii care participa la cros vor primi cadouri din partea partenerilor si diplome.

Puteti citi regulamentul competitiei aici.

Asociatia Emovere

EMOVERE este o asociatie de consiliere, educatie si suport emotional infiintata in anul 2007 de un grup de specialisti psihologi, medici, profesori, jurnalisti interesati de dezvoltarea sanatoasa a copilului si a familiei, de integrarea armonioasa a fiecarui individ in lumea inconjuratoare. Membrii EMOVERE se implica activ in definirea si implementarea in viata de zi cu zi a unor principii sanatoase de dezvoltare.

Ro Club Maraton este primul club al maratonistilor amatori din Romania, care reuneste 147 de membri, din 9 mari orase si reprezinta cu succes Romania la maratoane din toata lumea. Activitatea clubului include si antrenamente saptamanale in parcurile din Bucuresti: Al. Ioan Cuza, Herastrau si Tineretului. La aceste intalniri sunt impartasite informatii despre viata sanatoasa la orice varsta, despre stiinta practica a alergarii, despre respectul pentru corp si natura.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri