Cântăreața Adda încă mai doarme în pat cu fiul ei de cinci ani: „Nu aș schimbă asta cu nimic”

Cântăreața Adda (29 de ani), pe numele real Ada Alexandra Moldovan, și soțul ei, Cătălin Rizea (33 de ani) au împreună un băiețel, Alexandru, în vârstă de cinci ani.

Artista a mărturisit în mediul online că încă mai doarme în pat cu fiul ei. Adda a postat pe contul său de Instagram un mesaj prin care explică de ce nu poate renunța la acest lucru chiar dacă băiatul este acum mare și poate dormi singur.

„Woow, are 5 ani și încă dormi cu el?! Da! Pentru că își dorește asta. Și eu îmi doresc. Pentru că vrea să se simtă în siguranță și eu vreau să-l știu liniștit. Pentru că e puiul meu și încă mă trezesc să îl învelesc. Îl verific dacă respiră bine, dacă are nasul înfundat sau dacă doarme într-o poziție ciudată. Da! Mă trezesc anchilozată. Îmi servește coate, picioare, dar nu aș schimbă asta cu nici un somn de ‘5 ⭐️.

Acum câteva minute l-am învelit și l-am sărutat pe cap. S-a trezit și s-a întors spre mine. M-a luat în brațe, mi-a zâmbit și mi-a spus ‘te iubesc, mami!, apoi a oftat și a adormit la loc. Ora 2.35', a scris Adda pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care se află în pat cu Alexandru.

Citește și: Cum și-a înțărcat Lili Sandu băiețelul. Metoda vedetei a avut succes din prima

Fanii Addei au rezonat cu postarea artistei și au împărtășit și ei experiențele dormitului în pat cu copiii.

Aplaud acest comportament tot mai rar întalnit.👏❤️ Am doi pui și procedez precum tine. Nu judec pe nimeni, însă mereu m-am întrebat: dacă mami/tati are nevoie de partener acest suflețel nu are nevoie de dragoste și alinare? Oare unde îi grăbim? Unde îi alungăm'?

Sunt un copil crescut cu toată dragostea, datorita mamei mele pot transmite același lucru. ❤️❤️❤️'

Eu dorm mai bine daca dorm cu el. Mă simt mai liniștită❤️ și tot 5 ani are. Are și patul lui. Și tot degeaba. Îl iau eu să doarmă cu mine pentru că îmi lipsește. Așa că o să dormim cu ei până decid că nu mai vor. Măcar o să știe să împartă patul😅😂❤'

„Nimeni nu ar trebui să judece. „Profită” de aceste momente unice❤️ Când va crește o să tânjim după aceste clipe.😌 Fiul meu are 20 de ani, mă uit la el și îmi amintesc cu dor și mândrie felul cum l-am crescut. Cu toate că avea camera lui, erau nopți când ne trezeam cu el bătând la ușa, că voia să doarmă cu noi (avea 12ani).😍 Sunt copiii noștri indiferent ce vârstă au/vor avea🤭. Cum și noi suntem pt părinții noștri.' – sunt c\teva dintre multele mesaje primate de Adda în urma postării.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau