Cantec pentru Haiti – Concert caritabil

Primaria Capitalei si Consiliul General al Municipiului Bucuresti, prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale, se alatura actiunilor de strangere de fonduri pentru Haiti si organizeaza un concert caritabil.

Evenimentul va avea loc in data de 19 februarie, ora 19.00, la Sala Palatului.  Vor canta pentru Haiti: Loredana, Voltaj, Directia 5, Proconsul si Bere Gratis.

Ii invitam pe toti cei care doresc sa sprijine aceasta campanie umanitara sa se bucure de recitalurile extraordinare ale artistilor care isi dedica creatiile copiilor ramasi fara familii si case.

Biletele in valoare de 130 lei, 110 lei, 80 lei si 50 lei pot fi achizitionate online pe www.bilete.ro , www.myticket.ro si pe www.biletfun.ro sau direct de la magazinul Muzica si din reteaua magazinelor Diverta, de la Metrou Unirii (magistrala 1), precum si de la casa de bilete a Salii Palatului.

Suma incasata din vanzarea biletelor va fi donata UNICEF Romania pentru a salva vietile copiilor din Haiti si pentru a le acorda ingrijiri de urgenta, hrana, adapost si protectie.

Evenimentul este realizat cu sprijinul: Realitatea TV, Ministerul Culturii si Patrimoniului National si Asociatia Culturala ELITE ART Club UNESCO.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri