Captain America: Moartea unui vis – O nouă revistă Marvel în România

Captain America: Moartea unui vis – o noua revistă Marvel în România

Captain America: Moartea unui vis este o nouă revistă din colecția Marvel adusă în România de Libertatea. În această serie de benzi desenate găsești cele mai relevante creații, cele mai importante momente din istoria Marvel, dar și cele mai remarcabile miniserii. Fiecare număr poate fi cumpărat doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei.

Colecția reunește tot ce este mai bun în universul Marvel. Include atât clasici, cât și niște noutăți absolute. Fanii de toate vârstele se pot bucura acum de Marvel în cea mai completă prezentare. Fiecare număr nou apare odată pe săptămână, iar colecția de benzi desenate conține în total 48 de ediții.

Captain America: Moartea unui vis

Captain America a reprezentat mereu un simbol al binelui, pentru întreaga omenire. Gata oricând să se sacrifice pentru a-i salva pe alții, a reușit să devină un lider veritabil în lumea supereroilor, procedând așa cum a considerat că este just și corect, indiferent de circumstanțe. Însă, acum se întâmplă ceva de neimaginat!

Războiul civil dintre supereroi s-a încheiat și Captain America a pierdut și urmează judecata. Chiar înainte să fie adus în fața justiției, Steve Rogers este împușcat de un lunetist!

O lume întreagă înlemnește la dispariția unui simbol, iar cel care este ales pentru a investiga cazul este chiar fostul coechipier și prieten al lui Steve, Bucky Barnes. Va reuși oare Războinicul Iernii să lămurească acest mister? Află chiar acum doar citind revista de benzi desenate Marvel Captain America: Moartea unui vis'.

Acest număr este realizat de Eb Brubaker, Steve Epring și Mike Perkins, cei care au scris una dintre cele mai influente saga din lunga carieră a lui Captain America. Cumpără acum această revistă de benzi desenate de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei și crează-ți o colecție de invidiat!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse