Caravana Avon “Din dragoste pentru femei” alaturi de Andreea Marin si Scoala Mamelor

Avon Cosmetics Romania, alaturi de Andreea Marin, va invita in perioada 6 martie- 11 aprilie in caravana Din dragoste pentru femei'.

Sub forma unor seminarii de leadership feminin, vom vorbi despre succes, frumusete interioara ÅŸi exterioara, sanatate ÅŸi independenta financiara.

Timp de 2 ore, veti participa la discutii ca intre prietene despre dezvoltare personala si profesionala, despre oportunitati de cariera la orice varsta si despre povesti de success ale unor femei ca voi.

Caravana se desfasoara in 10 orase (Cluj, Galati, Constanta, Brasov, Sibiu, Timisoara, Iasi, Craiova, Ploiesti si Bucuresti) si este sustinuta de Scoala Mamelor – un proiect national demarat de Andreea Marin destinat mamelor aflate in dificultate.
 

Imi plac povestile reale, de succes! De aceea am ales Avon, compania de frumusete numarul 1 din Romania. Mii de romance sunt acum Lideri Avon ÅŸi au propria afacere. Suntem frumoase si puternice, pentru ca tot ceea ce facem este din dragoste pentru femei', declara Andreea Marin in spot-ul de promovare al caravanei.

Participarea se face pe baza de inscriere sau invitatie. Va puteti inregistra online pe www.facebook.com/AvonSpace.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri