Caravana Minimax ajunge in sapte noi orase din tara

Mii de copii sunt in asteptarea Autobuzului Magic care va stationa pe rand in perioada 15 – 23 iunie, intre orele 13:00 – 18:00, in urmatoarele sapte orase: Craiova, Ploiesti, Buzau, Bacau, Piatra-Neamt, Suceava si Baia Mare.

Adesea, zecile de intrebari ale celor mici pot fi istovitoare pentru parinti, insa cu ajutorul Minimax acum ele isi vor gasi raspunsul in cel mai placut si amuzant mod.

Impreuna vom descoperi cum arata Pamantul si cate planete exista in sistemul solar, vom afla curiozitati ale naturii, informatii utile despre flora si fauna, dar si cum functioneaza organismul uman – toate acestea urmand a fi deslusite in circuitul Caravanei Minimax.

Copiii sunt asteptati sa paseasca in Autobuzul Magic precum si in spatiul alaturat, special amenajat cu corturi gonflabile dotate cu numeroase panouri informative si decorative, precum si cu masute pe care vor fi instalate zeci de jocuri.

Insotiti de parinti, bunici sau profesori, participarea micutilor va fi premiata cu mii de carticele, reviste si baloane, ei avand posibilitatea de a face fotografii cu Mini, Max, Cutulache si Pisicuta. Indragitele mascote se vor alatura copiilor in marea aventura a cunoasterii.

Ca in fiecare an, nu va lipsi premiul cel mare ce consta intr-o excursie in strainatate pentru o familie si care va putea fi castigat in urma unei super-tombole.

Activitatile puse in practica urmaresc stimularea interesului micutilor in insusirea si dezvoltarea cunostintelor generale si in formarea abilitatilor de invatare.

Asadar, cei mici au toate motivele sa nu rateze Caravana Minimax pregatita sa poposeasca in orasul lor!

Pentru a fi la curent cu ultimele detalii ale Caravanei va invitam sa urmariti in continuare canalul Minimax. De asemenea, informatiile sunt disponibile si pe site-ul www.minimaxro.tv.

 
Calendarul Caravanei Minimax:

CRAIOVA – 15 iunie – Piata Prefecturii

PLOIESTI – 16 iunie – Centru (langa Omnia, in parc)

BUZAU – 17 iunie – zona Dacia, in fata Primariei

PIATRA-NEAMT – 21 iunie – Casa de Cultura

SUCEAVA – 22 iunie – Parcul 3 Barbosi

BAIA MARE – 23 iunie – Parcul Mara

 

Recomandari
Proiecte speciale
Huff
Redactia.ro
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Stiri