Care este cel mai bun cărucior pentru călătorii

Când se naște un copil se nasc și doi părinți. Și fiecare părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui, mai ales când vine vorba despre lucruri cheie. Cum ar fi căruciorul, mijlocul de transport de bază pentru un copil o bună perioadă de timp. Dar acordarea unui cărucior titlul de „cel mai bun cărucior' este destul de dificilă, mai ales cu atâtea oferte pe masă. La fel ca și alegerea unei mașini pentru familie și alegerea unui cărucior se face în funcție de anumite criterii precum stilul de viață, bugetul și obiceiurile de călătorie.

Producătorii de cărucioare pentru copii Babyzen Yoyo au venit în ajutorul părinților mereu pe fugă și au realizat cel mai versatil, ultra compact și super rezistent cărucior. Căruciorul pentru copii Babyzen Yoyo oferă copilului confortul optim iar părinților o experiență ușoară și plăcută pentru călătorie.

Călătoria cu un bebeluș este destul de grea, astfel încât orice modalitate de a o face mai plăcută și mai ușoară este binevenită. Este bine știut faptul că bebelușii vin și cu o mulțime de lucruri după ei, iar un cărucior mare și voluminos, care să se adauge la bagajul deja existent nu ar face decât să îngreuneze lucrurile.

Cele mai bune cărucioare de călătorie care fac experiența mai plăcută sunt ușoare de transportat, rapid de pliat și ușor de depozitat într-o cameră de hotel, în portbagajul unui taxi sau chiar în avion în compartimentul de deasupra capului.

Cărucioare ușoare și compacte

Cele mai vândute cărucioare de călătorie sunt ușoare și compacte, oferind în același timp funcții pe care le veți găsi și la cărucioarele mai mari, cum ar fi suspensia pe toate roțile, compatibilitatea cu scaunele auto și materiale de înaltă calitate, cum ar fi mânerele din piele.

Cele mai bune cărucioare de călătorie cântăresc mai puțin de 7Kg, o economie de aproximativ 4.5Kg în comparație cu un cărucior obișnuit de dimensiuni normale. În plus, multe cărucioare de călătorie au o curea de transport încorporată, astfel încât să pot fi purtate pe umăr atunci când nu sunt folosite.

Unul dintre cele mai ușoare cărucioare de călătorie este Babyzen Yoyo, cu doar 6.2Kg, fiind și printre cele mai compacte și se pliază suficient de strâns pentru a încăpea avion în compartimentul de bagaje de deasupra capului.

Aducându-vă căruciorul la bordul avionului, veți evita riscul ca acesta să se murdărească sau să se deterioreze în timpul verificării la poartă. Pliat, Babyzen Yoyo respectă dimensiunile bagajului de cabină (52x44x18cm), însă, cu toate astea standardele pentru bagaje pot varia în funcție de compania aeriană aleasă. 

Cărucioare de călătorie pentru nou-născuți

Nu toate cărucioarele de călătorie pot fi folosite încă din primele zile. Cărucioarele tip umbrelă, de exemplu, nu se înclină suficient pentru a putea transporta un nou-născut și nu pot fi folosite nici cu un scaun de mașină sau cu un landou.

Căruciorul Babyzen Yoyo cu pachetul pentru nou-născuți 0+ este printre puținele cărucioare de călătorie special concepute pentru nevoia bebelușilor de a sta în poziție complet orizontală, fiind cel mai ingenios și mai compact cărucior din această gamă. 

Foarte ușor pentru un cărucior de bebeluși, cu o greutate de 6.2Kg, Babyzen Yoyo cu pachetul pentru nou-născuți 0+ este pliabil și vine în ajutorul părinților mereu pe drum.

Kidshealth recomandă, conform standardelor internaționale de siguranță, ca bebelușii să fie purtați într-un cărucior cu o suprafață complet întinsă până la împlinirea vârstei de 6 luni, iar Babyzen Yoyo este ideal pentru a îndeplini această nevoie.

Adevărate scaune auto pe roți pentru cei mai mici călători

Dar mai multe cărucioare de călătorie de top pot fi asociate și cu un scaun auto pentru copii, reducând astfel și cantitatea de echipament pe care trebuie să o transportați. 

Babyzen Yoyo simplifică lucrurile pentru părinți, oferindu-le și un scaun auto perfect pentru căruciorul lor, ideal pentru plimbări scurte prin oraș.

Creat în colaborare cu BeSafe, experții norvegieni în materie de siguranță, scaunul auto Yoyo iZi Go Modular este conceput pentru a vă proteja nou-născutul și pentru a te asigura că acesta călătorește în siguranță. Cu toate acestea, este recomandat ca plimbările mai lungi cu mașina să fie alternante cu pauze scurte, pentru și mai multă siguranță pentru bebeluși.

Scaunul auto Yoyo iZi Go este un model certificat de grupă 0+ pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0 și aproximativ 12 luni (până la 13 kg/75 cm). 

Fixați scaunul auto pe căruciorul Babyzen Yoyo într-o clipă cu ajutorul adaptoarelor speciale și veți avea un adevărat scaun auto pe roți.

Bucurați-vă de călătoria perfectă alături de copilul dvs. cu cel mai potrivit cărucior. Dacă sunteți în căutarea unui cărucior pentru călătorie, sau dacă doar doriți să mai multe informații despre un anume cărucior, intrați pe site-ul Babyhub.ro și echipa noastră este gata să vă îndrume și să vă asiste.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Mai multe din Diverse
Buton